Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Victor Slav despre căsătorie. A făcut anunțul după trei ani de relație cu Selina

Ce spune Victor Slav despre căsătorie. A făcut anunțul după trei ani de relație cu Selina

21 iul. 2022, 10:42,
BZI.ro, în Radio

Victor Slav are la activ o căsătorie, cea cu Bianca Drăgușanu, din care a rezultat și un copil, însă pare tot mai aproape să facă din nou marele pas. Astfel, de trei ani, fostul băiat de la Meteo trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Selina. Și totuși, Victor Slav este destul de discret în ceea ce o privește pe iubita sa, pe care nu dorește să o expună public.

Victor Slav a avut în urmă cu câțiva ani o căsnicie destul de complicată cu Bianca Drăgușanu. La acea vreme, nunta lor a fost cel mai mediatizat eveniment monden al anului, cei doi vânzând drepturile de imagine pe o sumă considerabilă. Și totuși, mariajul lor a ajuns să scârție la scurt timp, mai ales că blondina a plecat la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Inevitabil, s-a ajuns la divorț, însă Victor și Bianca au continuat să aibă o relație chiar și după despărțire. În plus, ei au ales să facă un copil, Sofia Natalia, care a rămas în custodia Biancăi.

Victor Slav, despre o nouă căsătorie

La câțiva ani după divorț, Victor Slav și-a refăcut viața alături de Selina, femeia care îl susține necondiționat. Prezentatorul TV a vrut de această dată să aibă o relație extrem de discretă. De trei ani de zile, Victor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Pe lângă iubirea dintre ei, care este din ce în ce mai mare, vedeta mai are încă un motiv de bucurie. Iubita lui Victor Slav s-a apropiat foarte mult de Sofia, fiica pe care acesta o are împreună cu Bianca Drăgușanu.

„Relația lor este foarte ok, deja se cunosc de trei ani. Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Victor Slav.

În plus, chiar dacă se simte minunat alături de Selina, Victor Slav nu pare că se grăbește să îi ceară mâna. Sau cel puțin nu lasă să se vadă acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta TV spune că nu și-a planificat nimic în acest sens și că lasă lucrurile să vină de la sine.

„Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta”, a mai povestit Victor Slav.

Selina și Sofia se înțeleg de minune

Așadar, când timpul le permite, Selina și Victor Slav petrec multe clipe plăcute cu fetița, care le este foarte dragă. Victor Slav își iubește mult copilul și, chiar dacă cea mică locuiește cu mama ei, prezentatorul face tot posibilul să stea cu Sofia cât mai mult. Iar pentru că este vară, Victor Slav a plănuit deja o vacanță în care să meargă cu Sofia și care, speră el, să o bucure pe cea mică.

„Fiica mea este minunată. Ea e șefa, de obicei se face doar ce vrea ea, dar cred că asta este universal valabil, cam asta se întâmplă și la alții. Începem școala în septembrie, clasa zero, trece timpul fenomenal de repede. În vara asta cu siguranță trebuie să mergem la mare cel puțin o dată, pentru că îi place foarte mult”, a dezvăluit Victor Slav.

În altă ordine de idei, Sofia este foarte răsfățată și pare că se bucură din plin că este singură la părinți, motiv pentru care nu vrea să renunțe la acest statut. Astfel, fetița nu i-a spus până acum lui Victor că ar vrea un frățior sau o surioară ca partener de joacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *