Cancan

Victor Slav are o nouă iubită pe care a prezentat-o deja familiei 

Publicat: 26 mai 2020

Victor Slav trăiește, în mare discreție, o veritabilă poveste de dragoste alături de o blondină răvășitoare. După mai bine de șase luni de relație, fostul prezentator TV a vorbit despre ”jumătatea” lui.

La câteva luni după ce s-a despărțit de Raluca Silea, fostul prezentator TV și-a refăcut viața sentimentală și s-a cuplat cu o blondină cu un fizic impecabil. Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, Victor Slav și-a ținut relația ”la secret” și a evitat să se afișeze alături de tânăra focoasă care-i face zilele mai senine. Cel puțin până în urmă cu câteva zile, atunci când Cancan.ro l-a întâlnit în timpul unei plimbări romantice alături de iubita sa, dar și de patrupedul familiei.

După mai bine de șase luni de relație, Victor Slav a vorbit, pentru prima dată, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, despre blondina Ela, în brațele căreia se pare că și-a găsit fericirea.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav.

Tabloul familiei perfecte

Zilele trecute, Cancan.ro l-a întâlnit pe Victor Slav în zona de nord a Capitalei. Fostul prezentator de la Kanal D a ieșit la o scurtă plimbare alături de Ela, iubita pe care a ținut-o ”la secret” și cu ”copilul lor”, un cățeluș frumos foc.

Îmbrăcați sport și etalând o formă de zile mari, cei doi s-au plimbat împreuă cu ”puiul” lor în jurul complexului rezidențial în care locuiesc. De remarcat că, pe tot parcursul plimbării, Victor și Ela n-au recurs la niciun gest tandru. Doar, la un moment dat, fostul prezentator TV a încercat să o țină de mână pe sexoasa lui iubită, dar, din anumite motive, s-a răzgândit rapid. Oricum, Victor Slav și blondina cu forme de-a dreptul răvășitoare au oferit tabloul familiei perfecte la plimbare. După cât de bine se înțeleg cei doi, nu ar fi exclus ca, în viitorul apropiat, în showbiz să bată clopote de nuntă.

Adauga un comentariu