International

Viktor Orban distribuie harta Ungariei Mari, după respingerea legilor cu autonomia maghiarilor din Transilvania

Publicat: 06 mai 2020

Premierul ungar Viktor Orban a făcut, miercuri, o postare controversată, pe Facebook, după ce proiectele UDMR privind autonomia au fost respinse în Parlamentul României. El a pus pe contul său o imagine cu un glob cu harta Ungariei mari, în care apare inclusiv Transilvania.

Premierul Ungariei le-a urat succes la examene elevilor de liceu, cu un mesaj „subtil” pentru România. Viktor Orban a postat pe Facebook o imagine cu un glob pământesc în care apare Ungaria Mare, inclusiv Transilvania.

„Un examen istoric. Succes”, a scris premierul ungar.

Comentarii
  • Pe asta il mananca in cur si nu stie cum sa ia un sut in cur serios.
    Se bazeaza pe rusi sa-l ajute, sa nu ite ca i-am ocupat numai intr-o saptamana si i-a batut ori de cate ori am intrat peste ei.
    Si cum spunea un ofiter acum ceva ani in urma ”Pe unguri numai armata a partra a Transilvaniei ii bate cu pietre, darmite sa mai folosim toata armata”.
    Si chiar daca ea a fost desfiintata tot suntem dublu cat voi ca armata si dotare, si nu astepta de la Putin ajutor ca nu o sa ti-l dea ca nu poate.
    Asa ca ai grija Orband ca romanul inghite, rabda, dar cand se supara te mananca cu tot cu fulgi si am mai pus opinca ca steag pe parlamentul de la Budapesta, deci ai grija ca ajungi de unde au venit stramosii tai din stepa asiatica.

Adauga un comentariu