Cazare

Vila Bohemia – Sibiu

Publicat: 09 mart. 2020

Vila Bohemia. Vila Bohemia este o unitate de primire turistica situata într-unul dintre cele mai vizitate orașe din Romania, Sibiu. Vila oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi în Sibiu, la 500 de metri de Turnul Sfatului. Printre punctele de atracție renumite din apropiere se numără Piață Albert Huet, Piață Mare și Pasajul Scărilor. Gradina zoologica din Sibiu este situata la 5 km.

Vila Bohemia. Descriere unitate

Fiecare dintre camerele pensiunii are birou, TV cu ecran plat și baie privata. Toate unitățile de cazare includ zona de relaxare.

Proprietatea oferă un mic dejun tip bufet în fiecare dimineața.

Vila Bohemia are și terasa.

Muzeul de Istorie a Farmaciei este situat la 400 de metri. Marea Sinagoga din Sibiu se afla la 5 minute de mers pe jos de proprietate. Aeroportul International Sibiu este situat la 5 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sibiu, conform comentariilor independente.

Aceasta proprietate este de asemenea bine cotata pentru locația să excelența în Sibiu! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zona.

Cuplurile apreciază în mod deosebit aceasta locație. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Atracții turistice în apropiere

Turnul Sfatului a fost din totdeauna simbolul caracteristic al oraşului Sibiu. Numele turnului provine de la funcţia de apărare asupra porţii de intrare în cea de-a doua incintă de fortificaţii, situată în imediata apropiere a clădirii ce adăpostea primăria Sibiului, menţionată documentar în anul 1324.

Muzeul Brukenthal

Biserica Evanghelică C.A.

Muzeul în aer liber din Dumbravă Sibiului

Podul Minciunilor, primul pod de fontă din România.

Catedrala ortodoxă cu hramul „Sfânta Treime”

Biserica parohială romano-catolică „Sf. Treime”

Grădină Zoologică

Stațiunea Păltiniș, cea mai veche staţiune montană din România.loading...

Adauga un comentariu