Cancan ultimă oră

Vila lui Carmen Harra, spartă și incendiată. Vedeta, declarații cutremurătoare: „Cineva mi-a dat foc”

Publicat: 20 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vila lui Carmen Harra spartă și incendiată. Vedeta declarații cutremurătoare Cineva mi-a dat foc
Vila lui Carmen Harra, spartă și incendiată

Carmen Harra trăiește zi de zi cu o frică tot mai mare. Vedetei i-a fost spartă și incendiată vila din America. Pe cine bănuiește că i-ar vrea răul și ce decizie a luat aceasta.

Vila pe care Carmen Harra o are în America a fost spartă și incendiată. Vedeta a aflat, în final, cine este persoana care a vrut să îi facă rău.

Vila lui Carmen Harra, spartă și incendiată

Carmen Harra trăiește cu frica în suflet, asta după ce, recent, o altă persoană a vrut să îi facă rău, dându-i foc la casă. Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, momentele cumplite prin care a trecut când a văzut flăcări în curtea din spatele casei.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a declarat Carmen Harra, pentru Antena Stars.

Carmen a mărturisit un alt eveniment prin care a trecut, în momentul în care hoții i-au spart casa. Aceasta a mai spus că tot ce au furat atunci s-a ridicat la suma de 30.000 de dolari.

„Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a mai mărturisit artista, pentru Antena Stars.

Ce decizie a luat Carmen Harra din cauza problemelor cu casa

După ce casa i-a fost spartă și incendiată, Cremen Harra a încercat să ia toate măsurile pentru a se simți în siguranță. După ce a pus camere în toate colțurile locuinței, vedeta și-a luat permis de Port Armă.

„Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de Port Armă.”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu