Cazare

Vila Miandra – Breaza

Publicat: 30 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vila Miandra - Breaza
Vila Miandra

Vila Miandra. Vila Miandra este o unitate de primire turistică situată în localitatea Breaza, judeţul Prahova. Locaţia este situată în mijlocul naturii, înconjurată de multă verdeaţă şi beneficiază de o peluză mare ce poate deservi diverse activităţi sportive.

Vila Miandra. Descriere pensiune

Vila dispune de parcare proprie, grătar, coş de baschet, masa de tenis şi darts. În perioada anotimpului cald vila va sta la dispoziţie cu o minipiscină şi seslonguri pentru plaja. Pentru a contribui la momentele de relaxare pe care le râvniţi locaţia este dotată cu şemineu, bar şi sistem audio-video home cinema de ultima generaţie.

Localitatea Breaza se remarcă prin arhitectura populară şi prin arta diferitelor meşteşuguri transmise din generaţie în generaţie. Peisajul natural deosebit precum şi microclimatul au transformat zona într-una dintre cele mai căutate staţiuni din România. Breaza se întinde 11 Km pe o terasă înaltă de 50 – 60m deasupra raului Prahova. Altitudinea de 480 – 600m şi poziţia mai izolată faţă de traficul rutier intens de pe Valea Prahovei, ca urmare a construirii unei variante directe între Băneşti şi Comarnic, fac ca aceasta staţiune balneoclimaterică să fie deosebit de căutată. Staţiunea Breaza este căutată de cei mai mulţi mai ales pentru tratarea nevrozelor, a bolilor cardiovasculare, respiratorii, hepatobiliare, anemii şi convalescente. Turiştii pot ajunge în minunata staţiune cu mijloace de transport rutiere pe DN1 (E15): Bucureşti – Breaza 100 Km.

Locuri de interes

-Biserica Sf Nicolae din Breaza de Sus
-Biserica Sf Gheorghe şi Sfinţii Împăraţi
-Palatul Gheorghe Bibescu
-Monumentul Eroilor
-Monumentele „Cinstiţi Memoria Înaintaşilor”
–drumetii pe dealul Gurga (743 m), la aproximativ 30 min. de centrul localităţii, oferă o panoramă deosebită
-terenul de golf „Lac de Verde”;
-terenurile de tenis din Campina situate la numai 10 minute de Vilă Miandra.

Adauga un comentariu