Local

Vila patroanei de la „Restaurant American” este scoasă din nou la vânzare! Afacerista Mihaela Botez deține un imobil de 133,52 mp – FOTO

Publicat: 28 mai 2022
Mihaela Botez și proprietatea din Valea Lupului, județul Iași
Afacerista Mihaela Botez riscă să piardă vila din Valea lupului

Proprietatea afaceristei Mihaela Botez este din nou scoasă la vânzare de executorii judecătorești. Procedura va fi reluată la mijlocul lunii iulie 2022. Vila are o suprafață de 133,53 mp

Executorii judecătoresc scot din nou la licitație bunurile deținute de Mihaela Botez, patroana de la „Restaurant American”, din comuna Valea Lupului, județul Iași. Procedura este programată pe data de 13.07.2022. la procedurile anterioare nu s-au prezentat ofertanți. Licitația este organizată la cererea creditoarei Liela SRL.

„Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l aducă la cunoștință executorului judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Cei care doresc să cumpere imobilul situat la adresa mai sus arătată se vor prezenta la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor actul de identitate, urmând a depune, până la termenul vânzării, o cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de pornire a licitației. Dovada consemnării va fi atașată ofertei de cumpărare, până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitație publică”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Bogdan Tufeanu.

Vila patroanei de la „Restaurant American” este scoasă din nou la vânzare cu aproape 90.000 euro

Executorii au identificat o proprietate ce aparține Mihaelei Botez ce constă într-o vilă cu regimul P+M și teren în suprafață de 727 mp, situate în Valea Lupului. Parterul are o suprafață utilă de 133,52 de metri pătrați, în timp ce mansarda apare cu o suprafață utilă de 101,54 de metri pătrați. Mansarda beneficiază și de trei balcoane cu suprafețe cuprinse între 4 și 7 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 440.250 de lei, aproape 90.000 euro. Localul  „Restaurant American” nu funcționează la capacitate maximă, afacerea fiind afectată și de pandemie. În afacere este implicat și soțul femeii, Liviu Botez. Cei doi sunt nașii de cununie ai lui Costel Rădeanu, patronul restaurantului „La Castel”. .Nu în ultimul rând, executorii judecătorești vând și un apartament situat în comuna Valea Lupului, județul Iași, strada Aleea Păun, nr. 7, bloc C4. Imobilul este compus din 2 camere și are o suprafață utilă de 45,60 metri pătrați la care se adaugă un balcon de 4,30 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 239.642 lei, aproape 48.000 euro. Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe strada Eternitate.

A fost scos la vânzare și un apartament de pe Străpungere Silvestru

Totodată, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Apartamentul este compus din două camere cu o suprafață utilă de 52,03 mp la care se adaugă două balcoane cu o suprafață utilă de 8,86 mp. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 lei, adică 85.000 euro. Procedura este organizată de creditoarea Garanti Bank SA, care are de recuperat creanțe de la garanții ipotecari Constantin Ciobanu și Aristița Ciobanu.

La procedurile trecute, imobilul a fost adjudecat în favoarea unui anumit de Daniel Bogdan Oprescu, dar nu a achitat suma cerută prin procesul verbal de adjudecare.
Adauga un comentariu