Local

Viol între minori, la o stână din Iași! Un tânăr de 17 ani, arestat preventiv pentru viol și lovire! Adolescentul, suspectat că a abuzat sexual un băiețel de 10 anișori! (Exclusiv)

Publicat: 18 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viol între minori la o stână din Iași Un tânăr de 17 ani arestat preventiv pentru viol și lovire Adolescentul suspectat că a abuzat sexual un băiețel de 10 anișori Exclusiv
Un minor ieșean, Octav Vasile F., a fost arestat preventiv pentru viol

Un minor ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și lovire! Însă Octav Vasile F. vrea să fie pus în libertate! Adolescentul de 17 ani este suspectat că a lovit și abuzat sexual un băiețel de numai 10 anișori

Viol între minori, la o stână din județul Iași! Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Octav Vasile F. este suspectat de comiterea infracțiunilor de viol și lovire. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele minorului.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Octav Vasile F. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol și lovire sau alte violențe, pe o durată de 30 de zile”, au menționat judecătorii ieșeni.

Totuși, decizia nu este definitivă, aceasta fiind contestată de minor.

Viol între minori, la o stână din județul Iași: suspectat că a lovit și abuzat sexual un băiețel de 10 anișori!

Pe 13 iulie 2020, Octav Vasile F., minorul în vârstă de 17 ani, a intrat în atenția oamenilor legii. Asta, după ce tatăl unui băiețel de 10 anișori a depus o plângere.
Părintele băiețelului de 10 anișori le-a povestit anchetatorilor că fiul său, care mergea la o stână din localitatea Dagîța, pentru a munci, ar fi fost violat de către un alt minor, în vârstă de 17 ani. Octav Vasile F. lucra la aceeași stână. Oamenii legii au intrat pe fir și au constatat că băiețelul de 10 ani ar fi fost lovit și violat de către minorul de 17 ani.

Așadar, minorul suspectat de viol și lovire a fost ridicat de polițiști și dus la audieri. Ulterior, anchetatorii au dispus reținerea ieșeanului pentru 24 de ore. Mai mult, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a individului, sub acuzațiile amintite. Instanța de judecată a admis această propunere, însă Octav Vasile F. a contestat decizia. Acum, urmează ca judecătorii instanței superioare să hotărască în zilele următoare ce se va întâmpla în continuare în acest caz de viol și lovire sau alte violențe.

Viol în Penitenciarul Iași: un deținut spune că a fost lovit și abuzat sexual de un coleg de celulă!

În urmă cu două zile, un alt individ a fost arestat preventiv pentru viol și lovire! Astfel, joi seara, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele lui Mihai Roman.
Anchetatorii au afirmat că agresiunea sexuală a avut loc pe 16 martie 2020. Atunci, un bărbat încarcerat în Penitenciarul Iași li s-a plâns oamenilor legii că a fost lovit și violat de Mihai Roman, în timp ce cei doi se aflau în spatele gratiilor.

Din cauza pandemiei cu COVID-19 și a stării de urgență, cercetările s-au desfășurat cu dificultate. La finalul stării de urgență, ancheta a fost reluată, sesizarea ajungând la oamenii legii pe 25 iunie 2020. Suspectul a fost dat în cautare, deoarece se sustrăgea de la cercetări. La începutul lunii aprilie, individul a fost liberat condiționat pentru bună purtare.
Pe 15 iulie 2020, Mihai Roman a fost prins de polițiști într-un sat din județul Prahova. El se ascundea într-o casă. La scurt timp, individul acuzat de comiterea acestui viol în Penitenciarul Iași a fost reținut pentru 24 de ore. Joi după-amiază, procurorii au propus arestarea preventivă a lui Mihai Roman, pentru viol și lovire sau alte violențe, iar instanța a admis propunerea.

Adauga un comentariu