Actualitate

Violeta Alexandru, infectată cu COVID-19!

Publicat: 19 nov. 2020
Violeta Alexandru își așază masca pe față
Ministrul Muncii Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat joi, 19 noiembrie, pe pagina sa de Facebook că este infectată cu COVID-19.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului“, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru: „Sunt și voi rămâne activă“

Ministrul Muncii a precizat că de acasă va avea mai mult timp la dispoziție pentru a trece prin toate evaluările și verificările pe care le-a cerut instituțiilor pe care le coordonează.

„Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă.

Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a mai scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Fostul episcop catolic de la Iași, Petru Gherghel, internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19

Altfel, PS Petru Gherghel, fostul episcop emerit catolic de la Iași, a fost internat de urgență la spital, după ce a fost infectat cu virusul SARS-COV-2. Preotul Adrian Blăjuță a transmis vestea printr-un mesaj publicat pe platforma de socializare Facebook. De asemenea, a precizat că starea de sănătate a Preasfințitului este stabilă.

„Dragi prieteni, vă rugăm să-l purtați în rugăciune pe PS Petru Gherghel, episcop emerit, care, de câteva zile, este internat într-un spital din Iași pentru mai multe investigații, fiind confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2. În acest momente, starea Preasfințitului Petru este stabilă, rămânând sub supravegherea medicilor. Forma bolii este una ușoară, dar medicii continuă să-l supravegheze având în vedere vârsta înaintată a Preasfinției Sale.
Preasfințitul Petru ne-a spus să vă transmitem că vă mulțumește tuturor celor care vă gândiți și vă rugați pentru sănătatea Preasfinției Sale”, a transmis preotul Adrian Blăjuță.

Episcopul Sălajului, infectat cu COVID-19

Și episcopul Sălajului, Petroniu Florea, a fost confirmat cu COVID-19. Episcopul Sălajului este internat într-un spital din Cluj, starea lui de sănătate fiind medie, potrivit purtătorului de cuvânt de la Epsicopia Sălaj.

„Preasfințitul a fost infectat cu COVID-19, iar de vineri a fost internat inițial la Zalău, iar acum se află în Cluj pentru tratament și monotorizare. Potrivit medicilor, starea de sănătate este una medie”, a declarat Claudiu Nichia, consilier și purtător de cuvânt în cadrul Episcopiei Sălajului.

Comentarii
Adauga un comentariu