Prima pagină » Cancan » Andreea Marin nu ține cont de vârstă și vrea să rămână din nou însărcinată. Ce spune iubitul ei

Andreea Marin nu ține cont de vârstă și vrea să rămână din nou însărcinată. Ce spune iubitul ei

06 iul. 2021, 10:23,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Marin, fosta „zână a surprizelor”, pare să nu țină cont de vârstă și a lăsat de înțeles că vrea să rămână din nou însărcinată. Mai mult, atât iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, cât și fiicei Violeta le surâde această idee. Totodată, și fanii vedetei au rămas plăcut surprinși la aflarea veștii că Andreea Marin își dorește să devină din nou mamă.

Andreea Marin este o îndrăgită jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, care a devenit celebră grație emisiunii „Surprize, surprize”. Acest show difuzat de Televiziunea Națională din 1999 până în 2007 a fost o adevărată lovitură pe piața media, cunoscând audiențe uriașe. De asemenea, Andreea a mai fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!” (Pro TV), iar din octombrie 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii „Nu există nu se poate!” (TVR 2).

Andreea Marin vârstă

Fosta „zână a surprizelor” a văzut lumina zilei în municipiul Roman din județul Neamț, iar data nașterii vedetei este 22 decembrie 1974. Născută în zodia Capricorn, Andreea Marin își încheie studiile liceale în municipiul natal, la „Colegiul Național Roman-Vodă”, după care va urma Facultății de Informatică de la Universitatea din Iași. Vedeta în vârstă de 46 de ani este fiica lui Dan și a Violetei Marin și mai are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. Pe când avea doar nouă ani, în 1984, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier, eveniment care a marcat-o pe tot parcursul vieții.

Vedeta TV are la activ trei mariaje, primul fiind la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat în 2000. Șase ani mai târziu, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar în 2007, pe 15 decembrie, a născut-o pe Ana Violeta, singurul ei copil de până acum. A divorțat în 2013 de tatăl lui Radu Ștefan Bănică, iar în același an, de ziua ei, când împlinea 39 de ani s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat.

Andreea Marin își dorește să rămână însărcinată cu Adrian Brâncoveanu

Acum, vedeta TV și-a luat fanii prin surprindere și a anunțat că își dorește să devină din nou mamă alături de iubitul ei. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, suprize” a anunțat că și-ar dori să îi mai facă un frate sau o soră fiice sale Violeta. Astfel, Andreea a mărturisit în cadrul unui interviu că vrea un al doilea copil, adică să aibă unul și cu iubitul actual, Adrian Brâncoveanu.

Totodată, cunoscuta prezentatoare TV a ținut să precizeze că atât ea, cât și Adrian Brâncoveanu sunt pregătiți în orice moment să-și mărească familia. Însă a spus că acest lucru va fi posibil și cu voia lui Dumnezeu.

„De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a spus Andreea Marin.

Violeta este încântată de această idee

De asemenea, fosta „zână a surprizelor” a precizat că a abordat acest subiect și cu fiica ei Violeta. Iar în cazul în care vedeta va rămâne însărcinată, fata ei s-ar bucura foarte mult dacă va avea încă un frate sau o surioară. Și aceasta pentru că Violeta și băieții tatălui ei, Radu Ștefan Bănică și Alexandru, au o relație extraordinară. Cu toții se consideră frați, iar în familia lor nu se folosește termenul de „vitreg”.

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu o pot numi «mamă vitregă», pentru că acest termen are așa o conotație negativă”, a continuat Andreea Marin căreia nu-i pasă de vârstă, dorindu-și foarte tare să rămână din nou însărcinată cu Adrian Brâncoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *