Razboi în Ucraina

Violul copiilor ucraineni continuă. Bebeluș de un an, abuzat şi împuşcat de un soldat rus

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violul copiilor ucraineni continuă. Bebeluș de un an abuzat şi împuşcat de un soldat rus
Cele mai recente imagini au fost difuzate pe darknet chiar de un militar rus, Alexei Bicikov, care le-a trimis și unui prieten din Rusia

Violul copiilor ucraineni continuă. În data de 9 aprilie, soldatul rus Alexei Bicikov, a fost reținut în Rusia. Acesta a fost acuzat de abuz sexual asupra minorilor, după ce a înregistrat un videoclip cu abuzul sexual asupra unui copil, relatează un canal de televiziune din Belarus care emite și în limba rusă.

Cu o zi mai devreme, pe reţelele de socializare fiind publicat un thread despre Bicikov, cu un videoclip în care tânărul spune mai întâi că înregistrează un „video feroce”, urmând apoi mai multe imagini cu un bebeluș dezbrăcat pe care-l batjocorește.

violul copiilor ucraineni continuă, soldati rusi
Conform acestuia, Bicikov s-a născut în anul 1997 şi este înregistrat pe teritoriul Stavropol, locuind pe teritoriul Krasnodar

Odată cu invazia rusă, violul copiilor ucraineni continuă

Violul copiilor ucraineni continuă. Cele mai recente imagini au fost difuzate pe darknet chiar de un militar rus, Alexei Bicikov, care le-a trimis și unui prieten din Rusia. S-ar spune că imaginile sunt filmate în Ucraina, iar victima este o fetiță de doar un an, pe care, după abuz, Bicikov ar fi împușcat-o.

Informații despre soldatul rus Bicikov au fost publicate de utilizatorul VKontakte Kostia Kikeev. Conform acestuia, Bicikov s-a născut în anul 1997 şi este înregistrat pe teritoriul Stavropol, locuind pe teritoriul Krasnodar. Recent, pe 8 martie 2022, a fost amendat pentru că a transportat copii fără scaun special într-un autoturism înmatriculat pe numele Anastasiei Țekres. Soțul femeii a declarat că a vândut mașina, dar nu-l cunoștea pe „nemernicul ăsta”. Mai târziu, sursa citată mai sus a declarat presei din Rusia că a văzut videoclipurile lui Bicikov, a scris o declarație către poliție, iar în cele din urmă bărbatul a fost reținut. Potrivit informațiilor publicate, Alexei Bicikov servește în suburbiile Pskovului în unitatea militară nr. 64044.

Conform precizării președintelui Consiliului Veteranilor din cadrul Diviziei 76 de Gardă a Forțelor Aeropurtate, Iuri Sosedov, toate formațiunile militare din regiunea Pskov participă la războiul din Ucraina. Utilizatorii de limbă rusă sau ucraineană de pe reţelele de socializare au viralizat fotografia soldatului, informații despre el, cât și imagini din videourile filmate de acesta.

Precizăm că nu există confirmări oficiale despre reținerea sa, nici despre abuzurile sexuale din Ucraina.

Pe data de 8 aprilie,Liudmila Denisova, comisarul pentru drepturile omului al Radei Supreme a Ucrainei, a vorbit despre violul copiilor ucraineni de către armata rusă. Un caz recent s-a întâmplat în Bucha, când o fată de 14 ani a fost violată de cinci militari şi a rămas însărcinată. De altfel, un băiat de 11 ani a fost violat de soldații ruși în fața mamei sale, aceasta fiind legată de un scaun și obligată să privească.

violul copiilor ucraineni continuă, soldat rus ce iese dintr-un tanc
Precizăm că nu există confirmări oficiale despre reținerea sa, nici despre abuzurile sexuale din Ucraina

Domină haosul în armata rusă din Ucraina

De asemenea, este de precizat o nouă informație care îi va face pe cei mai mulți să tresalte. Soldații ruși care luptă în Ucraina ar fi fost surprinşi în timp ce recunoşteau că au furat, dar și că au mâncat carne de câine și că au violat fete tinere. Convorbirile au fost interceptate în ultimele săptămâni în urma apelurilor pe care militarii le-au efectuat spre casă. Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente.

În cadrul apelurilor telefonice interceptate de către serviciile secrete de la Kiev, soldații ruși dezvăluie atrocităţile sexuale pe care le comit și se plâng de calitatea pachetelor de rații, având în vedere că alimentele erau oricum vechi deja de câţiva ani.

Un bărbat neidentificat interceptat de serviciul de informații al Ucrainei,SBU, despre care s-ar presupune că este un membru al familiei întreabă în rusă: ”Mănânci bine măcar?’‘.Un soldat răspunde: ”Am avut câine ieri”. Bărbatul, uluit spune: ”Mănânci câini sau ce?’‘. Din nou soldatul răspunde stoic: ‘‘Avem. Am vrut niște carne. Ne-am săturat de [pachete de rație]’‘.

Soldatul continuă discuția și descrie violul unei fete de 16 ani. O femeie mai în vârstă, care ar putea fi mama lui, întreabă: ”Cine a făcut-o?’‘, la care soldatul spune ”trei tancuri’‘ din unitatea sa.

În acest sens, se pare că violul copiilor ucraineni continuă odată cu înaintarea armatei ruse în Ucraina.

violul copiilor ucraineni continuă, soldati rusi, camion, armata rusa
Informații despre soldatul rus Bicikov au fost publicate de utilizatorul VKontakte Kostia Kikeev
Adauga un comentariu