Actualitate

Viorica Dăncilă cere demisia lui Marcel Ciolacu din fruntea PSD şi a Camerei Deputaţilor

Publicat: 29 apr. 2020

Fostul preşedinte şi premier al PSD, Viorica Dăncilă, a cerut demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor şi l-a acuzat pe liderul social-democrat de o „monstruoasă iresponsabilitate”, după adoptarea tacită, în Cameră, a proiectului autonomiei Ţinutului Secuiesc.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe Facebook.

Fostul premier a calificat adoptarea tacită a legii în Cameră drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

„Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi”, a spus Dăncilă.

„Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, a mai precizat fostul premier social-democrat.

Comentarii
  • AFARAAAAAAAAAAAAAAAAA CU TRADATORII DE TARA ! IMPUTITI CARE MANACA BANUL CONTRIBUABILILOR! CE INTERESE AU FOST AICI VREO VILA CEVA VILE CA SA VANDA TAR SAU DORMEAU TOTI IN FOTOLIILE TARII SI AU ADOPTAT LEGEA1 TRADATORII DE TARA LA PUSCARIE SI IMPUTITI DIN PARLAMENT AFARA, MAXIM 5000 LEI LUNAR UN SALAR PREA MARE PENTRU FIECARE PARLAMENTAR,

Adauga un comentariu