Actualitate

Viorica Dăncilă despre Klaus Iohannis: „El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte”

Publicat: 20 nov. 2019

Viorica Dăncilă a declarat că nu procedează ca președintele Klaus Iohannis, care refuză invitațiile și își trimite reprezentanții, ci se prezintă în fața românilor. Dăncilă l-a ironizat pe Iohannis pentru ”dezbaterea” avută cu o parte ”aleasă” a presei, spunând că ea a primit 251 de întrebări timp de două ore și jumătate.

”Eu am considerat, din respect, să vin, nu să trimit un reprezentant, așa cum face Klaus Iohannis. El a lăsat democrația la ușă, nu a vrut să participe toate televiziunile la dezbaterea sa. Nu este corect. El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte. El a fost și candidat, și moderator, a făcut și aprecierea că dezbaterea a fost foarte bună, deci a jucat toate rolurile.

Eu nu mă duceam ca să ascult ce are de zis Klaus Iohannis, ci mă duceam pentru o dezbatere. Nu să ascult ce spune despre teme pe care și le-a ales singur. Una era întrebarea, altul era răspunsul. Nu avea nicio treabă ce răspundea cu ce era întrebat. Nu e normal să stabilești tu, candidat la prezidențiale, ce jurnaliști să vină. Eu am făcut o conferință deschisă cu toată presa. Întrebările au venit în rafală, au venit una după alta. Nu știu la câte întrebări a răspuns Klaus Iohannis, dar eu am răspuns la 251 de întrebări.”, a spus Viorica Dăncilă.loading...

Adauga un comentariu