Actualitate

Viorica Dăncilă l-a făcut de râs pe Victor Ponta: O să fiu mai bărbat ca dumneavoastră. Nu voi demisiona pe Facebook

Publicat: 10 oct. 2019

Premierul Viorica Dăncilă, discurs extrem de tăios în Parlament după atacurile lui Victor Ponta. Dăncilă i-a spus lui Ponta că va fi mai bărbat ca el.

 

Ziua „Z“ pentru Guvernul Viorica Dăncilă – LIVE VIDEO

„Păstrați ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova și vorbește pe cuvintele de acolo. INS a reconfirmat creșterea de 4.4 % a economiei în al doilea trimestru. Asta spune multe. (…) Anumite orbrăznicii, etichete, cred că nu merită atenție. Asta arată modul de a fi a ficăruia dintre noi.

Doamna Turcan, amenințarea cu dosare penale la care ați făcut referire. Nu mi-a permite să fac niciodată acest lucru. Ar însemna să fac ce a făcut liderul PNL, dosar penal pentru înaltă trădare. Am văzut că vorbiți de rezultatul alegerilor europarlamentare, dacă în 2016 când PSD a obținut un scor extrem de mare Iohannis și-ar fi dat demisia pentru că PNL a pierdut.

Domnule Ponta, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneacvoastă și să stau în pioarce când acet partid trece prin criză nu o să ămi dai demisia pe Facebook din permieru pe Facebook.
Măsura obrazniciei la dumnevoastră nu are limită. Aveți respect pentru o femeie, dacă nu aveți respect pentru primul ministru”, a declarat Dăncilă.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit