Cancan ultimă oră

Viorica și Ioniță de la Clejani, continuă seria dezvăluirilor: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

Publicat: 11 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce Ioniță de la Clejani le-a transmis un mesaj dur celor care îi vor răul lui Fulgy, acum, Viorica face declarații bombă despre iubitele fiului său. Invitată alături de soțul său în cadrul unei emisiuni TV, artista a recunoscut, nervoasă, că toate iubitele lui Fulgy consumau droguri și că ajunsese la un moment dat să le caute în geantă!

Șirul dezvăluirilor bombă continuă în familia Clejanilor. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Ioniță și Viorica de la Clejani au zguduit din temelii showbiz-ul românesc cu declarațiile pe care le-au făcut. După ce artistul a transmis un mesaj dur celor care îi vor răul lui Fulgy, în urma scandalului pe care l-a creat, la rândul său, Viorica a scos la iveală detalii incendiare despre iubitele fiului său.

Viorica de la Clejani a declarat public că iubitele lui Fulgy consumau droguri și că le căuta în geantă
Fără să stea prea mult pe gânduri și nervoasă pentru situația care are loc în familia sa, Viorica de la Clejani a declarat că toate iubitele lui Fulgy consumau substanțe interzise. Iar asta nu este tot! Artista a ținut să precizeze că, la un moment dat ajunsese chiar să le caute pe tinere în geantă, să vadă dacă au sau nu droguri la ele.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță de la Clejani: ”Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție”

Ioniță de la Clejani a ieșit la atac și nu mai are de gând să ierte pe nimeni și nimic. Soțul Vioricăi a sărit în apărarea lui Fulgy și a declarat că fiul său nu este singurul vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă în țara noastră, atunci când vine vorba despre consumul de substanțe interzise.

”Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată.

Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu