Cancan ultimă oră

Virgil Ianțu a spus adevărul: de ce nu se căsătorește, după 15 ani de relație

Publicat: 29 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Virgil Ianțu a spus adevărul de ce nu se căsătorește după 15 ani de relație
Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, de mai bine de 15 ani

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni de televiziune din țara noastră. Emisiunea Vrei să fii milionar? l-a făcut cunoscut și l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului. Dintotdeauna a fost rezervat în ceea ce privește viața personală, dar acum a vorbit mai deschis decât niciodată despre familie, dar și despre căsătorie, după 15 ani de relație în concubinaj.

Virgil Ianțu nu crede în căsătorie

Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, de mai bine de 15 ani. Prezentatorul TV a fost mereu discret în ceea ce privește viața de familie, dar acum a vorbit deschis despre logodnica sa și despre fetița pe care o au împreună.

Toți apropiații și cei care îi cunosc se întreabă de ce nu se căsătoresc, după 15 ani pe care i-au petrecut împreună. Virgil Ianțu a declarat că și-a cerut deja soția în căsătorie și a mers la preot să-i propună să se cunune, dar acolo s-a lovit de un refuz la care nici măcar nu se gândea.

Prezentatorul a fost uimit să audă că nu se pot căsători fără actul de la primărie. El își dorea doar să-și declare iubirea în fața lui Dumnezeu, pentru că un act nu înseamnă nimic pentru el și soția sa și nu li se pare normal să aștepte după acte pentru a putea deveni soț și soție spiritual, care este cel mai important aspect.

„El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu, relație specială cu fiica sa

Fiica lui Virgil Ianțu a devenit deja o adolescentă în toată regula. Tatăl său este tare mândru de ea și spune că are o relație specială cu aceasta, pentru că de mică au obișnuit-o să aibă încredere în ei și să le poată spună orice.

„Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume!”, a declarat Virgil Ianțu.

 

Adauga un comentariu