Coronavirus

„Virusul a fost creat într-un laborator militar”, susține un medic virusolog din China, fugit în SUA

Publicat: 03 aug. 2020
medic din china despre coronavirus

O nouă declarație șocantă cu privire la originea noului coronavirus vine din partea unui medic virusolog chinez care a emigrat în Statele Unite.

Un expert medical chinez, care a fugit în SUA, susține că pandemia de Covid-19 a început într-un laborator militar și că a fost ascunsă de oficiali chinezi, potrivit NZ Herald.

Dr. Li Meng-Yan, specialist în virologie din Hong Kong, a fugit în SUA, de teamă că va fi „dată dispărută” de forțele chineze din cauza descoperirilor și opiniilor sale. Ea a declarat pentru Fox News că guvernul chinez i-a cenzurat activitatea, iar descoperirile ei ar fi putut salva vieți pe tot globul.

„Aceasta este o pandemie imensă pe care nu am mai văzut-o niciodată. Este mai mult decât orice am știut în istoria umană. Deci, momentul este foarte, foarte important. Dacă putem opri evoluția la timp, mai putem salva vieți”, a spus Yan Li-Meng în interviul acordat postului american.

Originea noului virus: un laborator militar

Meng-Yan a declarat pentru Fox News că ea crede că guvernul chinez știa despre Covid-19 cu cel puțin o lună înainte de a recunoaște public că a existat un focar. Ea a spus că supraveghetorul ei i-a cerut mai întâi să efectueze o anchetă „secretă” cu privire la noul virus la sfârșitul anului trecut. Apoi, a susținut că șefii ei, cunoscuți ca unii dintre experții de top din domeniu, au ignorat propriile cercetări și au acceptat să nu treacă „linia roșie” a guvernului și să „tacă și să fie atenți”.

„Trebuie să mă ascund pentru că știu cum tratează acești denunțători, iar ca un informator aici vreau să spun adevărul Covid-19 și originea virusului Covid SARS-2”, a spus Yan pentru Fox News. Una dintre afirmațiile șocante ale dr. Meng-Yan este că, în timp ce studiază transmiterea virusului de la persoană la persoană, descoperirile ei indică faptul că provin dintr-o unitate militară legată de Armata de Eliberare a Poporului.

Comentarii
 • Nu e mare lucru! Uitati-va cu atentie ce scrie pe fiecare pachet de masti! MADE IN CHINA! Va spune ceva asta? Zilnic cateva mii de containre cu masti chirurgicale (celebrele mascute blio), din care foarte multe sunt cumparate de autoritatile statului (Ministerulm Sanatatii, Ministerul de Interne, Ministerul Apararii, Ministerul E ducatiei Nationale, etc). Va spune ceva asta? Am ajuns bataia de joc la toti strainii si toti combinatorii, care si cum vor se pisa pe noi! Asta e relaitatea!

 • Cea ce ar trebuii sa dea de gindit oricarui om care nu crede in existenta virusului, ( si a originii sale) este parea unui om de stiinta canadian, care spune ESTE ADAPTAT SPECIAL, PERFECT PENTRU A STRAPUNGE SISTEMUL IMUNITAR AL OMULUI.

 • DA, ESTE VIRUS DE LABORATOR MILITAR, ESTE FFFFFF ADEVARAT@. ACEST SARS COV 2 -ESTE NUMEROTAREA SI DENUMIREA DIN LABORATOR DE PE FIOLELE TINUTE IN CONGELATOARE DE ACEEA VIRUSUL REZISTA SI LA -80 GR. CHINA A EXPERIMENTAT ACEST VIRUS IN LABORATOR DIN ANUL 2015 PANA L-A FACUT F PERFORMANT DIN PRIMA SECUNDA CAND L-A IMPRASTIAT, VIRUSUL A FOST DAT CA SA DISTRUGA ECONOMIA MONDIALA SA FAC HAOS IN LUME, SA DISPARA EUROPA, AMERICA SI SA OMOARE MULTA LUME MINIM 1 MILION, DE CE ? CHINA COMUNISTA ESTE CONDUSA DE UN PARANOIC CARE VREA SA BLOCHEZE TOATE TARILE DE PE PLANETA CA CHINA SA FIE CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME, SA COLONIZEZE LUMEA DUPA PANDEMIE SA CUMPERE TOATE FABRICILE DIN LUME LA PRET DE NIMIC, NORMAL INAINTE DE PANDEMIE AMERICA AVEA ECONOMIE FFF PUTERNICA, EUROPA LA FEL ERA FFF PUTERNICA, APOI A FOST SI DUPA BREXIT, RELATIILE DIPLOMATICE IN LUME ERAU F BUNE SI MULTE ALTELE, ORI CHINA COMUNISTA CARE NU E NATO NU E IN EUROPA STATEA LA PANDA , CRAPA DE CIUDA, APOI MAI ESTE SI RUSIA SI CORREA, INTERESE. IATA DE CE MURIM IATA DE CE SUNTEM F SARACI SI FARA MUNCA, SI INCA CE SARACIE SI SUFERINTA NE ASTEAPTA, NU E PRIMA DATA CAND CHINA DA BOMBE BIOLOGICE SUB DIFERITE MASTI BA GRIPA AVIARA, BA GRIPA PORCINA DAR INTERVENISE OMS ACUM OMS A AVUT FRICA DE REGIMUL COMUNIST CRIMINAL AL CHINEI. dE CE TOCMAI IN WUHAN A IZBUCNIT EPIDEMIA UNDE ESTE CEL MAI MARE LABORATOR MILITAR VIRUSOLOGIC DIN LUME SI DE CE PACIENTUL 0 ESTE IN 17 NOIEMBRIE 2019 UN MEDIC MILITAR DIN LABORATOR CARE PROBABIL A FOST IMPUSCAT CA SA ASCUNDA ADEVARUL REGIMUL COMUNIST. AM VAZUT IMAGINI DIN LABORATORUL WUHAN SI AM INCREMENIT AU ACOLO COLECTIE DE CORONAVIRUSI SI INCA 1500 VIRUSI MORTALI, ESTE DREPTUL NOSTRU SA STIM ADEVARUL, SA VORBIM PENTRU CA NU SUNTEM O TARA COMUNISTA SI TREBUIE SA STIM DE CE MURIM. MOARTEEEEEEEEEEEEE CHINEI SI REGIMULUI COMUNIST

 • Da, CHINA a dat bomba biologica, este un razboi biologic, un presedinte nebun al Chinei a distrus o planeta intreaga, DACA TRAIA HITLER , PENTRU NENOROCIRE MONDIALA CAREA A FACUT-O CHINA ERA SCRUM CU MILIOANE DE BOMBE SI PROVINCIE A GERMANIEI. SA MOARA CHINA!!!!!!!!!

 • Acest medic spune adevarul ESTE MEDICUL EROU CARE IMPREUNA CU ALTI MEDICI SI CU CEL DECLARAT EROU DUPA MOARTE A ANUNTAT AUTORITATILE CHINEZE inca de la inceputul lunii decembrie 2019 despre existenta virusului dar autoritatile chineze nu aveau nicio intentie sa stopeze epidemia ci dimpotriva doreau raspandirea epidemiei in toata lumea. ASTA ESTE MEDICUL EROU CARE IN LOC AUTORITATILE CHINEZE SA-I MULTUMEASCA SI SA IA MASURI AU AMENINTAT-O CU MOARTEA PE EA SI INTREAGA FAMILIE DACA NU TACE. AU FOST REDUSI LA TACERE SUB AMENINTARE CU MOARTEA TOTI MEDICII CARE INSISTAU LA AUTORITATI SA IA MASURI. MULTI MEDICI SI PERSOANE IMPLICATE CARE AU DAT BOMBA SUNT DISPARUTI PANA IN PREZENT ADICA EXECUTATI, ASTFEL CUM DECLARA SI ACEST MEDIC IMPREUNA CU CEI CARE AU EXECUTAT ORDINELE DE STERGERE A URMELOR BOMBEI BIOLOGICE, china a facut publica pandemia dupa 5 saptamani dupa ce a dat bomba biologica, DUPA 5 SAPTAMANI DUPA CE ACEST MEDIC EROU ANUNTASE AUTORITATILE!!!!! De ce?1 PENTRU A SE RASPANDI In TOATA LUMEA SARS-UL si 2 PENTRU A DISTRUGE URMELE BOMBEI, PENTRU A DISTRUGE, PROBE, RAPOARTE ,EXECUTA PERSOANE IMPLICATE, pentru a arunca praf in ochi la prosti ca e de la lilieci , pangolini,etc VIRUSUL SARS COV 2 NU SE GASESTE IN NATURA DOAR IN LABORATOR DEOARECE CONTINE CORONAVIRUS, SIDA SI MALARIE aceasta combinatie de virusi nu exista nicaieri in natura, doar in laborator !!!!!!! Acest medic spune adevarul!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Clar ca buna ziua că-i ieșit din laborator. Ce fel de virus din natură poate provoca malarie si sida si pneumonie la un loc? Si care atacă direct sistemul imunitar astfel ca sa nu mai fie șanse la recuperare totală?

 • Clar ca buna ziua că-i ieșit din laborator. Ce fel de virus din natură poate provoca malarie si sida si pneumonie la un loc? Si care atacă direct sistemul imunitar astfel ca sa nu mai fie șanse la recuperare totală?

 • Oare vom mai scapa vreodata??!!Ne distruge psihic si fizic, parca nu mai suntem cum am fost inainte, sa se termine odata!!!Normal ca e creat in laborator, minti bolnave , oricum nu o sa mai fie niciodata bucuria si entuziasmul de inainte!!!@

 • VORBA DULCE MULT ADUCE.FĂ-TE, FRATE CU *DRACU * PÎNĂ CE TRECI PUNTEA. ORICUM TOATĂ PLANETA SUNTEM ÎN ACEEAȘI MĂSURĂ AFECTAȚI. SE ȘTIE CĂ PEȘTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE. DECI.? URGENT TREBUIE FĂCUT CEVA CU * CAPII.

 • Doar priviti ce face China in timp ce toata planeta este ocupata sa-si îngrijească bolnavii si sa salveze ce mai e de salvat din economie : Hong Komg, conflictul cu vecinii in South China Sea, conflictul la granița cu India, cumpara pe nimic companii occidentale aduse in faliment din cauza virusului, spionaj , produce si vinde echipamente de protecție oriunde pe glob , bagă batul prin gardul Taiwanului, sute de vase pescuit chinezești in largul insuleleor Galapagos…
  Nu vi se pare suspect ca in China numărul de cazuri este atât de mic?
  Nu m-ar surprinde ca acest virus sa fi fost eliberat in mod intenționat …

 • Cine va scapa cu viata va scapa cine nu … trebuie sa ne obisnuim cu moartea la ordinea zilei. Virusul chinezesc a fost testat in laborator 5 ani ca sa atinga performantele maxime de acum. Rezista la + 70 gr si la -80gr are inserata o memorie in acele coroanei, acest virus nu va disparea niciodata, dar la inceput trebuie sa omoare minim 1 milion de oameni asa e programat si cel putin 10 milioane de contaminari, ne apropiem, apoi va suferi mutatii genetice si vaccinurile nu se stie cat de eficiente vor fi, ESTE O SATANA CHINEZEASCA IMPRASTIATA PE INTREG PAMANTUL Rezidurile laboratorului militar virusologic de mult au fost deversate in canalizare ajungand in panza freatica si de aceea in apele uzate au fost descoperite in unele tari urme ale virusului. CEI CARE VOM MAI RAMANE IN VIATA VOM RAMANE CU SECHELE PSIHICE. Dar copiii nostri, cum mai merg la scoala, ce viitor au cand deja sunt bolnavi psihic de frica? Ce foamete,saracie,ne asteapta… SI SUNTEM ABIA LA INCEPUTUL NENOROCIRII nebunul presedinte al Coreei ameninta cu bombele nucleare nebunul chinei cu bombele biologice, CAPII ASTIA NU AU MOARTE?NEBUNII CARE DISTRUG O PLANETA INTREAGA NU AU MOARTE RAPIDA?Nu exista un alt hitler pe pamantul asta? s-a permis chinei prea mult in 2003 in 2018 cand au fost tentative esuate de ucidere a planetei. Atunci trebuia pedepsita China. In 2018 China se lauda ca are in laborator 1500 virusi mortali pentru omenire si vezi ca usa congelatorului in care se pastreaza fiolele este defecta, cand de fapt era plina de gheata si nu se inchidea bine, ERA O TENTATIVA, O SCUZA, CARE S-A AMANAT PANA IN 2020 !Nu putem sa ne umilim o planeta intreaga sa cadem mereu in genunchi mereu la china, coreea, rusia pentru nimic. afaraaaaaaaaaaa cu china din romania si din toate tarile lumii, vad mereu produse chinezesti pe piata in romania, romanii fac masti sanitare dar vezi peste tot si puzderie de masti din china. DE CE? CINE PERMITE CHINEZILOR EXPORTURILE IN ROMANIA?NU AVEM NEVOIE DE CHINEZARAIELE CHINEI CRIMINALE! CHINA TREBUIE SA PLATEASCA DAUNE DE RAZBOI MONDIAL LA TOATE TARILE LUMII!

 • DA VIRUSUL A FOST DAT INTENTIONAT DE CHINA CA SA COLONIZEZE PLANETA SA CUMPERE TOT DIN TOATE TARILE LA PRET DE NIMIC DUPA RECESIUNEA MONDIALA DIN CAUZA PANDEMIEI, MOARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CHINEI SI PARTIDULUI COMUNIST SI MAI INTAI MOARTE XI IMPUNG NEBUNUL CHINEI

 • nu exista virus natural care sa aiba abilitatile COVID 19 .
  daca disparea la caldura ca toate celelalte viroze . si exista o variabila rezistenta la virus . mai ziceai .
  COVID 19 este clar o arma biologica … conceputa pentru a omora oameni .

  cine . de ce . cum . nici nu mai conteaza . sa speram ca supravietuim …

 • Acest medic nu se mai poate intoarce in China niciodata, eu nu cred ca e simplu sa-ti parasesti familia din China pentru totdeauna , daca s-ar intoarce in China ar fi impuscata imediat, ACEST MEDIC IN TARA COMUNISTA CHINA NU A PUTUT VORBI, NU A PUTUT SPUNE ADEVARUL DAR UN MEDIC ADEVARAT CA EA TREBUIE SA SPUNA ADEVARUL , MOARE O PLANETA INTREAGA, MOARE ECONOMIA MONDIALA MURIM TOTI SI DA-O DRACULUI TREBUIE SA CREDEM MINCIUNILE CHINEI SI ALE OMS CA DE VINA ESTE LILIACUL, PANGOLINUL, OMS + CHINA 2 CRIMINALI AI OMENIRII, SAU TREBUIE SA STIM ADEVARUL CA NU TRAIM IN COMUNISMUL CHINEI. NUUUUUUUUUUUU MAI CUMPARATI PRODUSE DIN CHINA!!!!!!!!!!! OBSERVATI PE CUTIILE CU MASTI DIN CHINA SCRIE CA NU SUNT STERILE!!!!!!!!! IN PLUS NU AU O CALITATE MINIMA, SUNT MASTI DE PROTECTIE DE PRAF NICIDECUM MASTI SANITARE!!!!!!!!!!!!!!!! LUMEA CUMPARA MASTI DIN CHINA LA 1,50 LEI DAR NU STIE CE CUMPARA!!!!!!!!!!!! SI ROMANIA PRODUCE MASTI ACUM, SE GASESC PESTE TOT, LA 1,70 LEI.ATENTIE LA PRODUSELE MIZERABILE DIN CHINA!!PARTIDUL COMUNIST AL CHINEI SI PRESEDINTELE CHINEI SA MANACE TOATE CADAVREE COVID DIN LUME SI SA LE FIE INJECTATE IN CREIER 1 MILION DE ARME BIOLOGICE COVID 19

 • Sunt placut surprins de lumina mintii a unora dintre noi. Da si eu am convingerea ca mai indepartatii prieteni ,, au pus ,,, lumea,,, la cale,.Este pe undeva logic,toata lumea este mai mult sau mai putin datoare Chinei.
  Recuperarea au inteles sa o faca ,, asa,, ,si tinand cont ca au primit multe ,bonusuri,, cu excursii in lume, cu putina minte intelegem faptele. Noi am incurajat China sa faca astfel si vedem rezultatele.
  Va urez lumina si sanatate.

Adauga un comentariu