Cancan ultimă oră

Viviana Sposub a dat vestea despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare cu George Burcea?

Publicat: 22 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub a dat vestea despre nuntă și copil Când va face pasul cel mare cu George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni televizate, unde amândoi au mers în calitate de concurenți. Tânăra știa cine este el, ba chiar avea deja formată o părere și nu era tocmai una bună.

În timpul show-ului a avut ocazia să-l cunoască mai bine, ba chiar s-a îndrăgostit iremediabil de el. Imediat după ce filmările au luat sfârșit, cei doi au început să formeze un cuplu, iar de atunci sunt pur și simplu de nedespărțit.

Formează una dintre cele mai apreciate și urmărite perechi din showbiz-ul autohton, iar fanii vor să știe toate detaliile relației lor. Au noroc că cei doi sunt foarte transparenți și abia așteaptă să le povestească totul despre viața profesională, precum și cea sentimentală.

Recent, aceasta a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu George Burcea, dar și momentul în care va deveni soția lui. Totodată, ea nu s-a sfiit să vorbească despre sarcină!

Viviana Sposub, despre momentele grele: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”

Ei bine, vedeta Kanal D spune că nu i-a trecut niciodată prin cap să pună capăt relației pe care o are cu actorul, indiferent de momentele grele prin care au trecut împreună, ba chiar spune că aceste obstacole i-au sudat mai mult. Viviana Sposub a dezvăluit că ar fi păcat să piardă tot ce au făcut împreună până acum doar din cauza unor neînțelegeri sau certuri trecătoare.

„Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru pentru că suntem prea frumoși împreună (râde). Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună.

(…)

Este foarte relaxată (n.r. relația ei cu George Burcea), deși, având în vedere cele întâmplate, poate părea o situație dificilă între noi. Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum și de asta funcționează așa de bine. Noi ne înțelegem tare bine și, atunci, orice greutate am avea, trecem peste cu zâmbetul pe buze. ”, a declarat Viviana Sposub.

Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă”

Toată lumea așteptă cu sufletul la gură ca Viviana Sposub și George Burcea să facă pasul cel mare și chiar să dea vestea despre sarcină. Ei bine, prezentatoarea TV spune că toată lumea va mai trebui să aștepte până când aceste momente se vor întâmpla, căci altele sunt prioritățile ei și iubitului ei în perioada următoare.

„Da, normal. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu