Cancan

Viviana Sposub a pozat nud? Detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub a pozat nud Detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete
Viviana Sposub nu a pozat nud până acum, însă nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Multă lume se întreabă dacă Viviana Sposub a pozat nud. Vedeta are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Viviana Sposub formează un cuplu cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Relația lor a fost încă de la început în atenția publicului autohton, iar criticile unora nu au întâziat să apară. Iată câteva detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete.

Viviana Sposub nu a pozat nud, dar face furori în ipostaze îndrăznețe

Viviana Sposub este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Focoasa vedetă încinge imaginația multor bărbați cu formele sale voluptoase, iar fotografiile în ipostaze sexy au un număr impresionant de urmăritori. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei, George Burcea.

La vârsta de 25 de ani, Viviana Sposub se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta nu a acceptat până acum să pozeze goală în revistele pentru bărbați, însă nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Vedeta arată spectaculos și își surprinde admiratorii din mediul online cu fotografii incendiare. Viviana Sposub a avut parte și de criticile unora care au acuzat-o că are operații estetice. Deranjată de presupunerile eronate, iubita lui George Burcea a precizat că nu a apelat până acum la ajutorul medicilor esteticieni.

,,Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a declarat vedeta.

Mai mult, Viviana Sposub a dezvăluit că a fost complexată încă din adolescență deoarece avea un bust generos.

,,Până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: Eu nu o să port niciodată decolteu! Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret.”, a mai precizat aceasta.

O altă vedetă care pozează sexy și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor este Anda Adam. Îndrăgita artistă își surprinde frecvent fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. Și Cosmina Păsărin a pus pe jar inimile multor bărbați pe vremea când a pozat goală, iar în prezent se bucură de succes pe plan profesional. Vedeta nu s-a căsătorit până acum, însă este încrezătoare că își va găsi jumătatea.

Ce spune focoasa vedetă despre iubitul ei, George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani și radiază de fericire împreună. Aceștia au planuri mărețe de viitor și nu țin cont de replicile dure ale celor din jur. Relația lor a fost privită cu neîncredere de mulți, mai ales după ce George Burcea a divorțat de Andreea Bălan și a fost implicat într-un scandal de amploare.

Cu toate acestea, Viviana Sposub și iubitul ei se declară mai fericiți ca oricând. Frumoasa vedetă are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.”, a mărturisit aceasta.

Mai mult, Viviana Sposub a recunoscut că ea a fost cea care a făcut primul pas în relație, însă nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă.

,,Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani. (…)

Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo.”, a declarat iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub nu a pozat nud până acum, însă nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Frumoasa vedetă are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public. Aceasta se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei.

Adauga un comentariu