Cancan ultimă oră

Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub adevărul despre relația cu George Burcea după divorțul de Andreea Bălan
Cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea a avut de traversat momente dificile de-a lungul timpului

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul unui show de televiziune și de atunci formează un cuplu de 2 ani. Cei doi au avut și momente dificile ca orice cuplu, dar au reușit să își rezolve probleme în așa fel încât să nu ajungă la despărțire. Vedeta a povestit și despre nunta cu actorul cu care se iubește.

Cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea a avut de traversat și momente dificile de-a lungul timpului. Din fericire pentru ei, acum se bucură de o relație frumoasă. Aceasta a mărturisit că pe ei nu îi interesează nimic ce este înafara relației lor.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea

După divorțul de Andreea Bălan, Viviana Sposub a mărturisit ea și George Burcea sunt fericiți împreună, chiar dacă au trecut și prin momente dificile.

„Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă. La urma-urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează”, a spus Viviana Sposub.

Iubita lui George Burcea mai spune că nu vrea să se despartă de acesta și nici măcar nu s-a gândit la acest lucru, deoarece au construit multe lucruri de când sunt împreună.

„Contează ce este între noi. Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru, pentru că suntem prea frumoși împreună. Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună’’, a mai declarat Viviana pentru Ego.ro.

Iubita lui George Burcea spune că nu se gândește la nuntă și copii

Deși au 2 ani împreună, Viviana Sposub spune că nu se gândește la nuntă și copii. Aceasta este e părere că trebuie să parcurgă etapele relației treptat.

„Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, spune iubita lui George Burcea.

Adauga un comentariu