Cancan

Viviana Sposub, noua vedetă „Bravo ai stil Celebrities”, se vede alături de George Burcea toată viața

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub noua vedetă Bravo ai stil Celebrities se vede alături de George Burcea toată viața
Viviana Sposub a revenit în atenția publicului odată cu apariția în show-ul de televiziune "Bravo ai stil"

Focoasa brunetă Viviana Sposub face parte din noul sezon al emisiunii „Bravo ai stil Celebrities” după ce a încetat colaborarea cu Pro TV. Iubita lui George Burcea este o prezență încântătoare pe scena emisiunii de fashion și se autodepășește pe zi ce trece. Viviana Sposub consideră această experiență o provocare uriașă și a demonstrează că își merită locul în această producție.

Viviana Sposub este una dintre cele mai apreciate vedete ale emisiunii de fashion de la Kanal D. Aceasta, odată cu apariția în show-ul de televiziune „Bravo ai stil”, a revenit în atenția publicului. Totodată, la fel și povestea ei de dragoste cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Recent, actorul a vorbit despre intenția de a o cere în căsătorie pe Viviana, însă nu a avansat și o dată la care se va produce marele eveniment.

Viviana Sposub, o prezență inedită la „Bravo ai stil Celebrities”

Începând din această toamnă, iubita lui George Burcea apare la o nouă televiziune față de cea la care s-a consacrat. Astfel, în cele din urmă, zvonul că Viviana Sposub pleacă de la Pro TV s-a adeverit. Acum, ea este una dintre concurentele emisiunii „Bravo ai stil” și se poate spune că se descurcă de minune, fiind printre preferatele publicului. O deranjează totuși că uneori este pusă la zid de celelalte concurente, însă încearcă să își păstreze calmul și să transmit doar energie pozitivă.

„Am venit în această competiție cu multă energie și dorință de muncă și cred că asta s-a simțit din primele clipe în care am pășit pe scenă. Scopul meu este acela de a lua contact cu o lume pe care nu am explorat-o îndeajuns până acum, și anume, cea a modei. Vreau să învăț cât mai multe în perioada aceasta, tocmai pentru a reuși să îmi conturez stilul”, a spus Viviana Sposub.

Viviana nu s-a despărțit de George Burcea

În această vară, au circulat în presă anumite zvonuri cu privire la despărțirea dintre Viviana și George. Și aceasta deoarece la un moment dat, bruneta a șters toate pozele cu Burcea de pe contul ei de socializare. Însă mai apoi Viviana Sposub a infirmat problemele din cuplul lor, la fel procedând și George Burcea. Mai mult, actorul a făcut recent o declarație surprinzătoare. Prezent în gala „Bravo ai stil” pentru a o ajuta pe iubita lui să realizeze un moment artistic, George a anunțat că se gândește la nuntă și că are de gând să o ceară în căsătorie pe Viviana.

Totodată, și Viviana Sposub a spus că se vede alături de George toată viața, pentru că au o relație sănătoasă în care ea se simte foarte bine. Totuși, vedeta consideră că este timp pentru toate și lucrurile nu trebuie să fie grăbite.

„Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a precizat frumoasa brunetă.

George Burcea este un bărbat liber

După câțiva ani de relație și doar cinci luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în 2020. Și totuși, divorțul s-a pronunțat abia în luna octombrie a anului 2021. Cei doi au împreună două fetițe superbe care le-au legat destinele pentru totdeauna. Acum, de când a redevenit un bărbat liber, George Burcea a spus că este pregătit pentru a doua nuntă, pentru că a făcut o dată pasul acesta și crede că a doua va fi cu noroc.

De cealaltă parte, și Andreea Bălan și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Tiberiu Argint. Cei doi sunt văzuți destul de rar în public, dar Andreea și Tiberiu sunt fericiți împreună, iar artista a spus că trăiește fiecare clipă cu intensitate. În altă ordine de idei, suntem siguri că Viviana Sposub va face o figură frumoasă la „Bravo ai stil Celebrities”.

Adauga un comentariu