Cancan

Detalii inedite despre Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan. Ce vârstă, ocupație și familie are acesta

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii inedite despre Tiberiu Argint iubitul Andreei Bălan. Ce vârstă ocupație și familie are acesta
Tiberiu Argint și Andreea Bălan formează un cuplu de aproape 10 luni

Vestea că Tiberiu Argint este iubitul Andreei Bălan lua prin surprindere, anul trecut, showbiz-ul din România, după despărțirea acesteia de George Burcea. Și totuși, până la acea vreme, Tiberiu Argint era mai puțin cunoscut în lumea mondenă. Cu toate acestea, bărbatul, cunoscut și drept „Mr. Silver„, este fratele unei cunoscute realizatoare de la TVR și este implicat mai multe proiecte de succes.

Anul trecut, Andreea Bălan a surprins pe toată lumea atunci când s-a afișat cu noul ei iubit, Tiberiu Argint. Cei doi au început să formeze un cuplu, oficial, de la începutul verii lui 2020 și prima dată au fost văzuți în Vama Veche. Cum Andreea Bălan abia se despărțise de George Burcea, cei doi au reușit să păstreze discreția pentru o perioadă de timp.

Tiberiu Argint vârstă

Cert este că Andreea Bălan s-a îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint. Ba chiar i le-a prezentat iubitului la scurt timp pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Potrivit unor surse, cei doi și-ar consuma legătura sentimentală cel mai adesea în apartamentul lui Tiberiu Argint, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Acolo, Andreea Bălan mergea anul trecut destul de des, însă de fiecare dată purta perucă pentru a nu fi ușor recunoscută.

Pe numele său complet Tiberiu Alexandru Argint, iubitul fostei componente a trupei Andre este născut la 19 octombrie 1984, el având în momentul de față 36 de ani. Așadar, Tiberiu Argint este de aceeași vârstă cu Andreea Bălan. Acesta a studiat la Colegiul Tehnic de Arhitectură „I.N. Socolescu”, după care a urmat cursurile Facultății de Arhitectură.

Tiberiu Argint ocupație

Iubitul Andreei Bălan este director de vânzări la o companie de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Respectiva firmă, din Danemarca, se numește „Bang&Olufsen”. Mai mult, în afara job-ului la această companie, Tiberiu Argint este împlicat și în alte afaceri. Iubitul Andreei Bălan are și o afacere în domeniul designului de interior. Așadar, nu multă lume ar fi crezut că până la această vârstă a realizat așa multe proiecte de succes.

Tiberiu Argint familie

În privința familiei lui Tiberiu Argint, acesta este nimeni altul decât fratele realizatoarei Sonia Argint Ionescu de la Televiziunea Română. Sonia, care urmează să împlinească în decembrie 40 de ani, este mama a doi copii. Mai mult, pe lângă job-ul de la televiziunea publică, sora lui Tiberiu Argint are succes și cu afacerea dezvoltată dintr-un hobby al ei. Sonia Argint realizează coliere care sunt foarte apreciate de revistele de specialitate.

Oricum, Andreea și Tiberiu sunt de aproape 10 luni împreună, iar de curând au fost surprinși certânduse în mașină. Acesta a mers să o ia pe Andreea Bălan de la Antena 1, iar la un moment dat cei doi au petrecut minute bune în mașină discutând în contradictoriu. Se pare că motivul certei dintre ei a fost renovarea casei artistei. Iar asta indica faptul că relația lor e din ce în ce mai serioasă, atâta timp cât Tiberiu se implică așa de mult. În altă ordine de idei, de când Tiberiu Argint este iubitul Andreei Bălan, viața vedetei pare să se fi așezat pe un făgaș normal…

Adauga un comentariu