Cancan ultimă oră

Vlad Gherman se confruntă cu probleme de sănătate, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Publicat: 01 mart. 2021

După perioada grea a despărțirii de Cristina Ciobănașu după aproximativ opt ani de relație, Vlad Gherman întâmpină alte probleme, de data aceasta de sănătate. Actorul le-a povestit fanilor lui ce i s-a întâmplat.

Vlad Gherman a mărturisit că are probleme mari cu spatele, durerile coloanei l-au speriat într-atât de tare, încât actorul a fost nevoit să apeleze la specialiști.

”Sunt tare încordat, mă doare spatele cum nu m-a durut niciodată, îmi trăsnește și coloana. Și astăzi mă duc pentru prima dată în viața mea la kiropractician să mă trosnească. Sunt tare curios să văd cum e, am auzit păreri și păreri”, a spus Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram, înainte de a ajunge pe mâna specialiștilor.

Vlad Gherman a revenit cu un feedback de la kiropractician:

”Acum am terminat ședința. Nu există cuvinte să pot să decsriu ce am simțit. Nu a fost o simplă ședință în care a venit cineva, ți-a trosnit spate și gata, ridică-te și pleacă. Ce am trăit aici a fost o eliberarea spiritului”, a completat actorul din serialul ”Adela” după prima ședință de kiropractică.

De ce s-au despărțit Vald Gherman și Cristina Ciobănașu?

Motivul real pentru care Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio. Deși toată lumea aștepta ca îndrăgostiții să meargă în fața altarului, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Astfel, cei doi actori au decis că cel mai bine ar fi să se despartă, după o relație de mai bine de nouă ani.

Dacă la început, atunci când au postat pe rețelele sociale anunțul, nu au povestit despre motivul pentru care au luat această decize, recent, Vlad a vorbit despre despărțirea de Cristina Ciobănașu. Se pare că de-a lungul relației au existat și mai multe discuții, pe unele le-au rezolvat, pe altele nu, iar din cauza unor probleme nerezolvate au ajuns în acest punct.

” De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac ”, a declarat Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu speră la o împăcare cu Vlad Gherman?

Totuși, actrița se pare că nu a spus nu pentru totdeauna la relație. Cristina a declarat faptul că niciodată să nu spui niciodată, pentru că poate peste zile sau ani se vor întoarce unul la celălalt. Până atunci, artiștii au decis că aceasta decizie este cea mai potrivită.

” Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine ”, a spus Cristina Ciobănașu.

Adauga un comentariu