Cancan ultimă oră

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, escapadă romantică la munte. Ce declarație de dragoste i-a făcut actorul iubitei sale

Publicat: 13 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlad Gherman și Oana Moșneagu escapadă romantică la munte. Ce declarație de dragoste i-a făcut actorul iubitei sale
Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au făcut bagajele și au plecat să se relaxeze la munte, departe de traficul și aglomerația din Capitală. Iar un lucru este cert! Actorul este topit după iubita lui.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. La începutul anului, cei doi au decis, însă, să meargă pe drumuri separate. După despărțire, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat legătura și nu de puține ori s-au comportat, în continuare, ca doi iubiți.

Fanii actorilor au sperat la o împăcare, dar iată că Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu. Cei doi au plecat într-o escapadă romantică la munte și s-au fotografiat în ipostaze tandre. Iar, la un moment dat, Vlad Gherman și-a exprimat iubirea față de Oana în mod public.

”Mor după ea!”, a scris actorul în timp ce iubita lui stătea lângă el.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu

Chiar Vlad Gherman i-a spus Cristinei Ciobănașu că se iubește cu Oana Moșneagu, colega lor din serialul „Adela”. Actorul a mers prima oară la fosta lui iubită ca să-i dea vestea momentului. Iar Cristina Ciobănașu… se pare că a reacționat foarte bine.

Cei doi au rămas prieteni foarte buni după despărțire:

”Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok. Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei”, a spus Vlad Gherman.

Adauga un comentariu