International

Vladimir Putin a primit nu mai puțin de 10 porecle de-a lungul timpului! De ce îi zic rușii „Botoxatul”

Publicat: 02 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Putin a primit nu mai puțin de 10 porecle de-a lungul timpului De ce îi zic rușii Botoxatul
Se pare că președintele Rusiei a primit nu mai puțin de 10 porecle de-a lungul timpului!

Vladimir Putin s-a născut la 7 octombrie 1952 în Leningrad, URSS, în prezent Sankt Petersburg, Rusia. Preşedintele Rusiei este, în ultimele zile, cel mai discutat om de pe planetă, toată lumea se interesează de averea, mașinile sau familia lui.

După ce a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Leningrad, Putin a lucrat în cadrul serviciului de contrainformatii al KGB. În timpul în care a lucrat în KGB, Putin a primit mai multe porecle de la colegii săi. Se pare că președintele Rusiei a primit nu mai puțin de 10 porecle de-a lungul timpului!

Care sunt poreclele lui Vladimir Putin?

Madimir Putin
Botox
Pootie-poot
Maestrul păpușar
Volodya
Cardinalui Gri
Vova
Platov
Molie palidă
Agario Skins

Vladimir Putin are chiar mai multe porecle decât Donald Trump. În perioada petrecută în KGB, s-a zvonit că se numea Pale Moth (molie palidă). Mai mult, pielea sa netedă i-a câștigat recent porecla de Botox. Însă, din cauza politicii pe care o duce, Putin și-a câștigat renumle de Puppet Master (maestrul păpușar).

Vladimir Putin a devenit președinte al Rusiei în 1999

În 1999, Elţîn şi-a anunţat demisia şi l-a numit succesor pe Vladimir Putin. Una din primele decizii ale lui Putin în noua funcţie a fost să-i ofere ”imunitate deplină lui Elţîn în faţa oricăror investigaţii pentru activităţi ilegale, protejarea documentelor private ale acestuia, a reşedinţelor şi bunurilor deţinute în faţa unor posibile confiscări”.

În primul său interviu televizat ca preşedinte al Rusiei, Putin a promis libertatea presei, libertatea de exprimare, dreptul la proprietate privată.

„Vreau să avertizez că orice încălcare a legilor ţării, a constituţiei vor fi pedepsite. Libertatea de exprimare. Libertatea mass-media. Dreptul la proprietate. Aceste principii fundamentale ale unei societăţi civilizate vor fi apărate de statul rus”, a declarat Putin în interviul televizat din 1999.

Adauga un comentariu