International

Vladimir Putin are probleme de sănătate? Ce tratament ar urma liderul de la Kremlin

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Putin are probleme de sănătate Ce tratament ar urma liderul de la Kremlin
Vladimir Putin ar avea mai multe probleme de sănătate de care ar suferi, potrivit unor declarații date de anumiți sprecialiști.

Agresivitatea cu care Vladimir Putin a acționat în decizia de a invada Ucraina a alimentat temerile lumii întregi privind problemele de sănătate de care ar suferi liderul de la Kremlin.

Șeful rus ar avea mai multe probleme de sănătate de care ar suferi, potrivit unor declarații date de anumiți sprecialiști.

Există mai multe voci care spun că Vladimir Putin ar consuma steroizi, fapt ce ar putea fi observat cu ochiul liber, atrag atenția oamenii din domeniu.

Problemele de sănătate de care ar suferi Vladimir Putin

Prima problemă medicală din pricina căruia ar suferi Vladimir Putin ar fi una „de natură psiho-neurologică”.

Profesorul Valery Solovei, analist politic care a vorbit pentru prima dată de problemele de sănătate ale liderului de la Kremlin, susţine că preşedintele Vladimir Putin suferă de boala neurodegenerativă Parkinson.

Însă specialistul susține că acest lucru nu ar amenința extrem de mult viața liderului de la Kiev, ci „doar limitează aparițiile publice”.

Tot acesta, a susținut la un moment dat că președintele rus a trecut și printr-o operație de urgență pentru cancer.

Ce tratament ar lua Vladimir Putin

La rândul său, medicul Lord Davis Owen, fost ministru de Externe al Marii Britanii, a declarat pentru Times Radio, că îl suspectează pe Putin de consum de steroizi din cauza modificărilor formei feței lui Putin, care ar putea fi cauzate de medicamentele care stimulează masa musculară.

„Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a declarat Lord Owen.

Există și voci care pun starea de sănătate fizică și mintală a lui Putin pe efectele simptomului „brain fog” (n.r. „ceața pe creier”), ca urmare a COVID-ului îndelungat.

Oficialii de la Kiev confirmă că vor fi continuate negocierile

Uun oficial de la Kiev a confirmat încheierea primei runde a negocierilor şi continuarea discuţiilor zilele următoare.

„Delegaţiile Ucrainei şi Rusiei au avut prima rundă de negocieri. Principalul obiectiv a fost discutarea despre un armistiţiu şi încheierea acţiunilor combatante pe teritoriul Ucrainei. Părţile au stabilit temele asupra cărora trebuie luate decizii, dar, pentru ca aceste decizii să fie implementate prin foaia de parcurs, delegaţiile revin pentru consultări în capitale. Părţile au discutat despre organizarea unei noi runde de negocieri pe măsură ce sunt formulate decizii”, a declarat Mihailo Podoliac, un consilier al preşedintelui ucrainean, citat de CNN şi Sky News.

Adauga un comentariu