Actualitate

Vlăduța Lupău are probleme severe în sarcină. Ce promisiune i-a făcut bebelușului încă nenăscut

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău are probleme severe în sarcină. Ce promisiune i-a făcut bebelușului încă nenăscut
Vlăduța Lupău li s-a plâns fanilor că arsurile la stomac îi dau mari bătăi de cap

Vlăduța Lupău a dezvăluit că se confruntă cu probleme severe în cel de-al treilea trimestru de sarcină, vedeta urmând să nască în curând. Interpreta de muzică populară și de petrecere este căsătorită cu Adi Rus și urmează să devină pentru prima dată mamă de băiat. Mai mult, Vlăduța Lupău și soțul ei i-au pregătit deja camera micuțului, folosind un tapet superb, cu norișori.

Vlăduță Lupău abia așteaptă momentul în care își va strânge la piept copilul, vedeta și soțul ei urmând să devină părinți pentru prima data. Vestea sarcinii a venit pentru ea și pentru Adi Rus, bărbatului căruia i-a jurat iubire veșnică în anul 2019, ca o mare bucurie, având în vedere că artista a pierdut două sarcini până la acest moment.

Vlăduța Lupău are probleme severe în sarcină

În pofida problemelor întâmpinate anterior, de această dată sarcina a decurs cum trebuie, medicii venind numai cu vești bune pentru artistă. Doar că, deși băiețelul din burtică este perfect sănătos și așteptat cu nerăbdare de toți cei din familie, nu același lucru se poate spune și despre viitoarea mămică. Graviduța showbiz-ului românesc și-a speriat acum fanii din online. Ultimele mărturisiri făcute de cântăreață nu aduc vești prea bune despre starea de sănătate a acesteia.

Arsurile la stomac, conform spuselor șatenei, îi dau mari bătăi de cap, mai ales că, deși a încercat tot ce se putea pentru a le stopa, nimic nu dă roade în acest sens. Însă, pentru că acum este nevoită să suporte dureri greu de descris în cuvinte, Vlăduța Lupău s-a gândit deja cum să se „răzbune” pe fiul ei după ce se va naște.

Pentru că a aflat că arsurile la stomac sunt cauzate de faptul că bebelușul are păr pe cap, soția lui Adi Rus este hotărâtă ca, imediat ce va naște, să-și tundă la chelie fiul. Până atunci, însă, glumind, bineînțeles, Vlăduța Lupău se roagă doar să facă față în continuare durerilor și să poată trece cu bine și peste ultima parte a perioadei de graviditate.

„Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Cum își va îmbrăca Vlăduța Lupău copilul

Îndrăgita artistă e mai hotărâtă ca niciodată să-i dea copilului său, căruia i-a pregătit deja camera, o educație sănătoasă. Așa că e hotărâtă să nu-i cumpere haine de firmă, ci să-l învețe și cu produse second hand, așa cum a purtat și ea. E drept că vedeta spune că lumea a râs de ea când a auzit, dar vedeta știe ce e mai bine pentru băiatul ei și doar așa va învăța cum să prețuiască banii.

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc.

Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Adauga un comentariu