Cancan

Vlăduța Lupău își dorește nespus un copil. Ce spune artista despre momentul în care va deveni mamă

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău își dorește nespus un copil. Ce spune artista despre momentul în care va deveni mamă
Vlăduța Lupău și Adrian Rus își doresc un copil și așteaptă cu nerăbdare să li se mărească familia

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău a recunoscut deschis că își dorește un copil, astfel că ea și soțul ei sunt pregătiți sufletește pentru mărirea familiei. Dacă în privința carierei ea se consideră o persoană norocoasă, mai rămâne să-și împlinească doar visul de a deveni mamă. Astfel, în viitorul apropiat, cu voia lui Dumnezeu, în familia ei și a lui Adrian Rus va apărea un nou membru.

Vlăduța Lupău se poate considera o femeie foarte norocoasă și fericită totodată, însă din viața ei lipsește ceva deocamdată. Din punct de vedere profesional, totul merge strună, iar pe plan sentimental nici nu mai încape vorbă. Și aceasta deoarece are un soț pe care îl iubește și care la rândul său îi răspunde cu aceleași sentimente. Însă ceea ce le lipsește în momentul de față Vlăduței și lui Adrian Rus este tocmai un urmaș. Iar acest capitol din viața lor va fi bifat în viitorul apropiat, cel mai probabil după nuntă.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus își doresc un copil

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, bucurându-se de un real succes în lumea muzicii. Vedeta este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus şi a declarat în repetate rânduri că vrea ca familia lor să se mărească. Artista iubeşte foarte mult copiii, însă, momentan, se bucură de nepoţi. Astfel, mezina familiei este fetiţa fratelui ei, pe care a şi botezat-o şi îi poartă numele, Ayana Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa este topită după ea şi regretă faptul că nu se văd prea des.

„Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate. Vlăduţa este pentru prima oară la televizor. Mi-ar plăcea să cânte, dar nu aş insista. Orice ar face, eu o s-o ajut şi o să îi fiu alături întotdeauna. Este ca şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a precizat artista în emisiunea „La Măruţă”.

În urmă cu ceva vreme, Vlăduţa mărturisea că îşi doreşte o familie numeroasă, mai ales că şi ea, şi soţul ei au fraţi mai mari. Așadar, artista a precizat deja că și-ar dori să aibă doi copii, chiar dacă la început era speriată de gândul că nu va putea face față și carierei și familiei. Acum însă ea s-a împăcat cu ideea și vede familia ca pe o răsplată.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în mare secret

Chiar dacă relaţia dintre îndrăgita solistă de muzică populară şi fotbalistul Adrian Rus a fost făcută publică de mai mult timp, cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2019. Și totuși, acest lucru s-a petrecut în mare secret. Frumoasa sălăjeancă fusese cerută în căsătorie în 2018, iar un an mai târziu, din 12 noiembrie 2019, Vlăduța și Adrian și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu i-aș mulțumi că mi te-a dat! Soția mea perfectă, te iubesc!”, a fost mesajul lui Adrian Rus, iar soția sa a completat: „Din 12 noiembrie pentru o viață întreagă!…la bine și la greu…”

Așadar, pentru Vlăduța Lupău mai rămâne de bifat, la capitolul familie, și apariția primului copil. Iar acest lucru sigur nu va întârzia să apară…

Adauga un comentariu