Cancan

Vlăduța Lupău face dezvăluiri despre nuntă: „Noi suntem căsătoriți…”

Publicat: 04 ian. 2021
Vlăduța Lupău dezvăluiri nuntă
Vlăduța Lupău a trebuit să-și amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău, supranumită și „regina YouTube-ului”, rupe tăcerea și face dezvăluiri despre nuntă. Frumoasa artistă recunoaște că s-a căsătorit cu iubitul ei, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Astfel, ea și Adrian Rus și-au amânat petrecerea de nuntă până când condițiile o vor permite.

Vlăduța Lupă așteaptă cu nerăbdare momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă. Vedeta povestește despre cununia religioasă. Vlăduța Lupău s-a cununat civil cu iubitul ei Adrian Rus, portar de la CFR Cluj. Frumoasa artistă așteaptă însă momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre nuntă

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au trebuit să amâne petrecerea de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, frumoasa brunetă așteaptă cu nerăbdare momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău.

Ce spune despre relația cu Armin Nicoară

În urmă cu un an, în presă au apărut mai multe articole care insistau că între Vlăduța Lupău și saxofonistul Armin Nicoară ar fi existat o relație amoroasă. Iar toate aceste articole au fost alimentate de declarațiile scandaloase ale saxofonistului care se lăuda chiar cu anumite înregistrări fierbinți.

Însă declarațiile saxofonistului Armin Nicoară despre partidele de amor filmate nu au rămas fără ecou! Vlăduța Lupău a reacționat, negând orice altă relație decât cea profesională. Tot ce a putut să spună artista a fost doar că ei doi au avut colaborări la diverse evenimente și înregistrări.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus Vl[du’a Lupău.

Așadar, artista a spus că nu mai are nicio treabă cu Armin Nicoară și că orice știre în legătură cu acest subiect n-ar trebui luată în seamă. Dincolo de toate acestea, Vlăduța Lupău a făcut unele dezvăluiri despre nuntă pentru fanii ei. Artista a spus că petrecerea de nuntă va fi spectaculoasă chiar dacă momentan a trebuit amânată.

Adauga un comentariu