Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina. Când urmează să devină mamă pentru a doua oară: „Abia așteptăm să te cunoaștem”

Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina. Când urmează să devină mamă pentru a doua oară: „Abia așteptăm să te cunoaștem”

19 mai 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mult a fost, puțin a mai rămas. Vlăduța Lupău și soțul ei trăiesc momente unice de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară și se pregătesc pentru venirea pe lume a fiului lor. Nerăbdători nu sunt doar cei doi, ci și Iair, care abia așteaptă să își cunoască fratele.

Vlăduța Lupău și soțul ei numără săptămânile până când vor deveni părinți pentru a doua oară. De curând, artista a povestit că a ajuns în cea de-a opta lună de sarcină, așa că, întreaga familie este nerăbdătoare să îl cunoască pe fiul lor.

Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina

Pe Instagram, Vlăduța Lupău a distribuit un videoclip filmat în timp ce se afla la control, acolo unde a mers împreună cu fiul ei. Artista a povestit că inclusiv Iair este nerăbdător să își cunoască fratele și că de câte ori, îi spune că abia așteaptă să mai crească, pentru a se juca împreună cu mașinile, de aceea, cântăreața crede că Iair și fratele lui mai mic vor fi cei mai buni prieteni.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: „Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile (cu mașinile). Deși mai spune și „Bebe, nana”. Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață de la prima întâlnire! Sarcina asta…. a zburat! mai avem puțin și viața se schimbă din nou”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Cu ce probleme s-a confruntat în cele opt luni de sarcină

Tot ieri, pe Instagram, Vlăduța Lupău povestea că s-a îngrășat patru kilograme și jumătate în timpul celei de-a doua sarcini, dar chiar și așa îi este dificil să facă unele lucruri pe care obișnuia să le facă în mod normal.

„M-am îngrășat în sarcina asta doar patru kilograme și jumătate până acum și mă simt ca și când aș avea o tonă, deci nici măcar în mașină nu mai pot să stau să mă schimb de pe o parte pe alta. Mi se pare că îmi trebuie macara. Și ce așteaptă luna asta e crunt, e crunt, dar forță…”, a mai spus artista, pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *