International

Volodimir Zelenski, mesaj către Parlamentul Canadei. Președintele Ucrainei, apel la civili: „Nu ieșiți din case” – LIVE VIDEO

Publicat: 15 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Volodimir Zelenski mesaj către Parlamentul Canadei. Președintele Ucrainei apel la civili Nu ieșiți din case - LIVE VIDEO
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se adresează prin legătură video Parlamentului Canadei

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se adresează prin legătură video Parlamentului Canadei, ţară unde trăiesc circa 1,5 milioane de persoane cu ascendenţă ucraineană.

„Știu că susțineți Ucraina, dar aș vrea să înțelegeți și să simțiți ceea ce noi simțim în fiecare zi. Vrem să trăim! Vă rog, opriți bombardamentele! Încep să tragă în cartierele locuite de civili, să distrugă grădinițe! Vă puteți imagina pentru o secundă? Aceasta este situația prin care trece Mariupol. Au rămas aproape fără hrană! Caută să se adăpostească de bombe.

Infrastructura e lovită și distrusă de Federația Rusia. Cum puteți explica așa ceva copiilor?! E un război cu scopul de a anihila țara!.

Sunt sigur că ați putut să vedeți clar ceea ce se întâmplă. Canada a fost un partener de încredere pentru Ucraina și știu că acest lucru va continua! Orașele noastre nu sunt protejate așa cum sunt protejate orașele voastre. Kiev se află sub bombardamente, acolo se trage! Noi eram o țară pașnică. Voi toți trebuie să faceți mai mult pentru a opri Rusia. Vă rugăm să vă implicați și mai mult în aceste eforturi, vă rog să înțelegeți cât de important e pentru noi să închideți spațiul aerian! Sper că puteți înțelege aceste lucru! Sporiți sancțiunile!”, a spus Volodimir Zelenski.

 

 

Adauga un comentariu