International

Volodimir Zelenski, noi declarații. Ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin: „E de înţeles după ceea ce ai făcut”

Publicat: 05 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Volodimir Zelenski noi declarații. Ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin E de înţeles după ceea ce ai făcut
Volodimir Zelenski a transmis că ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin

Volodimir Zelenski a făcut noi declarații și a transmis că ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin. Cu toate acestea, președintele Ucrainei nu are altă opțiune decât să negocieze cu Rusia, pentru ca luptele să se oprească. Iată mesajul liderului ucrainean!

Volodimir Zelenski a transmis că ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin. Acesta a declarat totodată că țara lui nu are altă opțiune decât să negocieze pentru a opri luptele din Ucraina.

Volodimir Zelenski ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin

Marți, 5 aprilie, Volodimir Zelenski a făcut noi declarații. Întrebat dacă el și Vladimir Putin vor purta discuții directe, acesta a transmis că e posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Președintele Ucrainei nu a dat însă detalii, notează Reuters.

„Ar fi uşor să spun nu stau de vorbă cu tine şi e de înţeles după ceea ce ai făcut, de aceea”, a spus Volodimir Zelenski.

Mesajul președintelui Volodimir Zelenski a venit după ce a acuzat trupele ruse că ar fi comis crime extrajudiciare în Bucha, situat la Vest de Kiev.

„Toţi, inclusiv eu, vom percepe însăşi posibilitatea de negocieri ca pe o provocare”, a transmis Zelenski în cadrul unui interviu cu jurnaliştii ucraineni difuzat pe postul naţional de televiziune.

În continuarea declarațiilor, Zelenski a explicat că „Provocarea este internă, în primul rând proprie, o provocare omenească. Apoi, când te aduni, şi trebuie s-o faci, cred că nu avem altă opţiune”.

Zelenski consideră că evenimentele de la Bucea sunt de neiertat

De asemenea, președintele Ucrainei a susținut că evenimentele de la Bucha sunt de neiertat. Totodată, Zelenski a semnalat că Moscova ar trebui să recunoască fapte despre care se presupune că au fost comise de trupele ei, conform stirileprotv.ro.

Volodimir Zelenski a mai transmis că eforturile poporului său de de a respinge trupele ruse din Mariupol întâmpină dificultăţi. În timpul interviului televizat cu presa locală, Zelenski a spus că situaţia militară în oraşul-port din sud este „foarte dificilă”.

În același timp, Volodimir Zelenski a declarat că Turcia a propus un plan pentru a ajuta în ceea ce privește evacuarea răniţilor şi trupurilor neînsufleţite din oraş, dar a avertizat că iniţiativa depinde de voinţa lui Vladimir Putin.

 

Adauga un comentariu