Stiri si curiozitati

Vrei să afli ce înseamnă când visezi că te căsătorești? Interpretarea visului

Publicat: 31 mart. 2021

Știi ce înseamnă atunci când visezi că te căsătorești? Dacă nu, o să afli în cele ce urmează. Există chiar și un domeniu care se ocupă cu interpretarea viselor. Onirologia este ramura care se ocupă cu studiul științific al mecanismului și continutului viselor. Interpretarea acestora a devenit mult mai interesantă odată cu apariția internetul. Asta pentru că din acel moment, măcar o dată am fost curioși să dăm o căutare rapidă despre ce înseamnă ele.

Citește în continuare și satisfă-ți curiozitățile!

Pentru a înțelege în mod corect interpretările, trebuie să stabilim ce înseamnă visele noastre. Renunțând la percepția legată de premoniții, Sigmund Freud ne spun că visele sunt defapt o formă de refulare care sunt în strânsă legătură cu dorințele noastre. Mai apoi, specialiștii au adăugat că ce se întâmplă în timpul somnului este defapt activitatea minții noastre care continuă din timpul zilei.

Asta înseamnă dacă ți-ai visat fostul partener

Dacă s-a întâmplat ca după ce ai încheiat o relație, ex-partenerul să nu-ți dea pace nici măcar atunci când visezi, nu este întocmai un semn rău. Interpretarea acestui moment prezent într-un vis reprezintă puterea care este în acest moment la tine. Ți-ai învățat lecțiile, ai trecut peste vechea relație și acum viitorul stă doar în mâinile tale.

Arăți emblematic în rochie de mireasă, însă doar tu ești prezentă

Dacă nu îți mai poți aminti foarte multe din visul de cu o seară în urmă, încearcă să îți amintești măcar un detaliu. Dacă acel detaliu face referire la persoana ta, însemnând că te visezi căsătorindu-te, purtând o rochie de mireasă, nu este un semn bun. Încă de pe vremea bunicilor noștri se spune că dacă te vezi mireasă, necazurile sunt la colț. Fii cu ochii în patru pe tot ce se întâmplă în jurul tău și ferește-te de necazuri.

Te afli la o ceremonie, însă nu ești tu mireasa

Dacă îți amintești că nu era altcineva mireasă, se spune că sentimentele tale față de acea persoană, în realitate, nu sunt foarte sincere. Tinzi să subestimezi persoana în cauză și ar trebui să începi să ai o relație bazată pe sinceritate cu aceasta.

Ai avut un vis în care ți-a apărut un verișor?

Despre visele în care apar rude se spune, în popor, că prevestesc schimbări mari în viața ta. Aceste schimbări se referă la o mutare neașteptată sau la părăsirea țării natale. Îți poți părăsi locul de muncă sau îți poți schimba reședința, însă trebuie să ai încredere că orice schimbare vine de la sine cu o îmbunătățire.

Cununie religioasă în cadrul unei nunți

Cununiile religioase semnifică un succes neașteptat. Dacă te-ai visat căsătorindu-te în biserică, înseamnă că te vei bucura de o reușită personală pe viitor. S-ar putea ca la momentul în care îți apare această reprezentare, să te confrunți cu nenumărate întrebări și să fii acaparată de dubii. Este semnul care îți spune să îți păstrezi încrederea în tine și că zilele însorite nu vor întârzia să apară.

Prezența oficialului stării civile

Dacă te confrunți cu situația aceasta, veștile nu sunt întocmai bune pentru tine.  Despre acest vis, în interpretare, se pune că aduce foarte multe eșecuri, falimente. Pe lângă pierderile financiare, se mai spune că nici pe plan spiritual sau chiar medical nu vei sta foarte bine în perioada următoare.
Adauga un comentariu