Actualitate

Vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen sau sa slabesti mai usor? Iata 5 sucuri care elimina grasimea abdominala

Publicat: 21 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen sau sa slabesti mai usor Iata 5 sucuri care elimina grasimea abdominala
grăsimea de pe abdomen

Grăsimea de pe abdomen. Pentru a scăpa de colăceii de pe abdomen tot ce trebuie să faci este să adaugi niște sucuri delicioase în dietă. Astfel, vei slăbi și totodată vei profita din plin de proprietăţile lor benefice.

Din ce în ce mai multe persoane aleg să consume sucuri care elimină grăsimea abdominală. Deşi este esenţial să adopţi o dietă echilibrată şi să faci mişcare, aceste băuturi îţi oferă un plus de nutrienţi. Astfel, vei slăbi iar în plus sucurile reduc și inflamaţiile.

Aceste sucuri sunt foarte variate şi pot fi consumate la micul dejun sau în orice moment al zilei. Mai mult, consumul acestor băuturi sprijină și procesul de detoxifiere a organismului.

Grăsimea de pe abdomen

În cele ce urmează, vă prezentăm 5 reţete sănătoase şi delicioase de sucuri care elimină grăsimea abdominală.

1. Suc de mere

Acest suc de mere delicios conţine pectina, antioxidanţi şi minerale esenţiale. Odată absorbite în organism, aceste substanţe combat balonarea, îmbunătăţesc digestia şi stimulează pierderea în greutate.

Ingrediente
– 1 măr
– 1 lingură de seminţe de în (15 g)
– 1 pahar de apă (200 ml)
– 1 lingură de miere de albine (25 g)

Mod de preparare
Curăță mărul, taie-l în mai multe bucăţi şi procesează-l în blender împreună cu apa şi seminţele de in. Ai grijă să obţii o băutură omogenă şi adăugă o lingură de miere.

Bea sucul de mere cu 30 de minute înainte de micul dejun sau la cină, înainte de culcare. Consumă această băutură de cel puţin 3 ori pe săptămână.

2. Suc de papaya

Papaya conţine o enzimă numită papaina. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte digestia, aceasta combate inflamaţiile şi ajută la buna funcţionare a ficatului. Sucul de papaya curăță intestinele, reglează pH-ul florei intestinale şi arde grăsimea de pe abdomen.

Ingrediente
– 2 felii de papaya
– 1 lingură de ovăz (15 g)
– 1 pahar de apă (250 ml)
– 1 lingură de miere de albine (25 g)

Mod de preparare
Taie feliile de papaya în cubuleţe şi procesează-le în blender împreună cu ovăzul şi apa. După ce ai obţinut o băutură omogenă, fără cocoloaşe, îndulceşte-o cu o lingură de miere de albine.

Adaugă sucul în meniul de la micul dejun sau consumă-l dimineaţa. Bea-l cel puţin de 3 ori pe săptămână.

3. Scapă de grăsimea de pe abdomen cu suc de ananas

Ananasul este printre cele mai benefice fructe pentru abdomen. Acesta conţine bromelaina, o enzimă care reduce inflamaţiile şi îmbunătăţeşte digestia. Totodată, ananasul are proprietăţi diuretice şi detoxifiante care combat retenţia de apă şi ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în sânge.

Ingrediente
– 2 felii de ananas
– 1 lingură de seminţe de în (15 g)
– 1 pahar de apă (200 ml)
– 2 linguri de zeamă de lămâie (30 ml)
– 1 lingură de miere de albine (25 g)

Mod de preparare
Pune ananasul în blender şi amestecă-l cu seminţele de în şi apa. După ce ai obţinut un amestec omogen, toarnă-l în pahar şi adăuga zeama de lămâie şi mierea de albine.

Bea sucul de ananas dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 3 săptămâni consecutive.

4. Suc de aloe vera

Datorită proprietăţilor sale hidratante şi laxative, aloe vera este ingredientul ideal în sucuri care elimină grăsimea abdominală. Fibrele din compoziţia să îmbunătăţesc digestia şi previn mâncatul pe fond nervos.

În plus, gelul de aloe vera curata organismul şi previne constipaţia şi inflamaţiile.

Ingrediente
– 5 linguri de gel de aloe vera (75 g)
– 1 lingură de ovăz (15 g)
– 2 linguri de zeamă de lămâie (30 ml)
– ½ pahar de apă (100 ml)
– 1 lingură de miere de albine (25 g)

Mod de preparare
Procesează în blender gelul de aloe vera, ovăzul, zeama de lămâie şi apa. După ce ai obţinut un amestec omogen, toarnă-l imediat în pahar şi adăuga o lingură de miere de albine.

Bea acest suc cu 30 de minute înainte de micul dejun. Consumă-l timp de 2-3 săptămâni consecutive.

5. Topeşte grăsimea de pe abdomen cu suc de citrice

Dacă vorbim de sucuri care elimină grăsimea abdominală, nu putem omite citricele. Aceste fructe conţin cantităţi mari din vitaminele A şi C, dar și potasiu şi magneziu. Totodată, nutrienţii, antioxidanţii şi fibrele din citrice optimizează procesul digestiv şi facilitează arderea grăsimilor.

Ingrediente
– 6 portocale
– 2 grepfruturi
– ½ lămâie

Mod de preparare
Stoarce sucurile din toate fructele şi amestecă-le. Bea sucul cu înghiţituri mici înainte sau în timpul micului dejun. Consumă-l cel puţin de 3 ori pe săptămână.

Adauga un comentariu