Actualitate

Vreme frumoasă la început de săptămână. Temperaturi pozitive în aceste zile

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vreme frumoasă la început de săptămână. Temperaturi pozitive în aceste zile

Astăzi, 16 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Mâine, 17 decembrie, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va crește ușor spre mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri, 18 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până moderat. În schimb, șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute, la fel ca și în zilele precedente.

Temperaturile vor scădea

Temperatura aerului va scădea însă în zilele următoare. Joi, 19 decembrie, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute în continuare. Vineri, 20 decembrie, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.

Sâmbătă, 21 decembrie, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne scăzute în continuare.

Duminică, 22 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.

Adauga un comentariu