Local

Vremea în Iași în luna iunie. Prognoza meteo pentru toată luna iunie, conform Administrației Naționale de Meteorologie

Publicat: 01 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în luna iunie. Prognoza meteo pentru toată luna iunie conform Administrației Naționale de Meteorologie
Vremea în Iași în luna iunie va fi schimbătoare, cu temperaturi de până în 30 de grade Celsius

Vremea în Iași în luna iunie va fi una în general în schimbare, cu temperaturi ce vor atinge cu greu 30 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru toată luna iunie arată, conform Administrației Naționale de Meteorologie, că în județul Iași valorile vor oscila destul de mult. În plus, în prima parte a lunii iunie, la Iași vremea va fi închisă, cu șanse ridicate de precipitații

Vremea în Iași în luna iunie va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic. Prognoza meteo pentru toată luna iunie arată, conform Administrației Naționale de Meteorologie, faptul că în luna iunie vremea în Iași va fi una în ușoară schimbare, cu temperaturi care vor oscila destul de mult. Începutul primei luni de vară va aduce în Iași o vreme ceva mai închisă, cu șanse ridicate de precipitații în majoritatea timpului. Locuitorii orașului Iași vor avea parte de vreme închisă și în a doua parte a lunii iunie, în timp ce valorile din termometre vor crește ușor abia de săptămâna viitoare.

Vremea în Iași în luna iunie începe cu o avertizare emisă de Administrația Națională de Meteorologie

Vremea în Iași în luna iunie va debuta cu o avertizare de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate, intensificări temporare ale vântului. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat că și județul Iași este cuprins de această avertizare până în data de 3 iunie, la ora 23:00. Conform anunțului ANM, vor fi perioade, în special după-amiază și seara, cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial. Este de așteptat ca meteorologii să prelungească anunțul privind instabilitatea atmosferică și pentru zilele următoare.

Vremea în județul Iași pe 30 de zile. Prognoza meteo pe întreaga lună arată valori oscilante în termometre

Vremea în Iași în luna iunie arată faptul că temperatura aerului va oscila între valori cuprinse de la 16 la aproape 30 de grade Celsius pe înteaga durată a perioadei. Astăzi, 1 iunie, în prima zi de vară calendaristică, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla în rafale puternice.

Mâine, 2 iunie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Vremea va fi în general închisă, cu șanse de precipitații și vânt puternic. Miercuri, 3 iunie, în Iași vrema va fi la fel de închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius.
În următoarele zile valorile din termometre vor urca ușor, până la valori de 28 de grade Celsius spre finalul săptămânii. Vremea va fi ceva mai frumoasă, șansele de precipitații fiind destul de scăzute.

Prognoza meteo pentru orașul Iași în luna iunie. Valori mai ridicate în termometre

Vremea în luna iunie aduce o serie de schimbări și în orașul Iași. În această perioadă, conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi una schimbătoare, cu valori maxime cuprinse între 15 și 29 grade Celsius. În prima parte a lunii iunie, vremea va fi în general mai închisă, cu șanse mari de precipitații și cu temperaturi care vor atinge cu greu 20 de grade Celsius. A doua parte a lunii iunie va aduce la Iași valori de peste 25 de grade Celsius în termometre. Cu toate acestea, în perioada 14-20 iunie, în orașul Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi care pot atinge și 28 de grade Celsius. Finalul lunii iunie va aduce în orașul Iași temperaturi ceva mai ridicate, de peste 25 de grade Celsius și ceva mai mult soare.

Adauga un comentariu