Local

Vremea în Iași, în perioada 21-27 februarie 2022. Prognoza ANM la finalul iernii, în municipiu

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în perioada 21-27 februarie 2022. Prognoza ANM la finalul iernii în municipiu
Prognoza meteo ANM arată că vremea în Iași, în perioada 21-27 februarie 2022, va fi în general închisă, cu valori peste media normală

Vremea în Iași, în perioada 21-27 februarie 2022, va fi în general închisă, conform meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie. În ultima săptămână din iarna calendaristică, ieșenii pot avea parte de perioade cu vânt și unele precipitații

Ultima săptămână a lunii februarie 2022 va fi predominant închisă. Locuitorii municipiului Iași vor avea parte de zile cu vânt puternic, dar și cu precipitații.

Spre finalul săptămânii, vremea va fi ceva mai plăcută, cu șanse mai reduse de precipitații. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat că ultima săptămână din iarna calendaristică se va situa peste media normală în ceea ce privește temperaturile.

Vremea în Iași, în perioada 21-27 februarie 2022. Anunțul ANM pentru prima parte a săptămânii

Astăzi, 21 februarie 2022, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit. Vântul va sufla, însă, în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, cerul va fi în continuare senin, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Marți, 22 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, cerul va fi ceva mai senin, în timp ce vântul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Vreme închisă, la mijlocul săptămânii, în municipiul Iași

Miercuri, 23 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Vremea din aceste zile este similară cu cea din săptămâna precedentă.

Joi, 24 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi la fel de închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Valori de până în 8 grade Celsius în termometre

Vineri, 25 februarie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, cerul se va menține senin, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Sâmbătă, 26 februarie 2022, vremea la Iași va fi închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse.

Șanse scăzute de precipitații la finalul săptămânii

Duminică, 27 februarie 2022, vremea va fi ușor mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Vremea în Iași, în perioada 21-27 februarie 2022, va fi în nota celei din anul anterior.

Adauga un comentariu