Local

Prognoza meteo pentru luna februarie 2021 în județul Iași. Iată anunțul ANM

Publicat: 03 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo pentru luna februarie 2021 în județul Iași. Iată anunțul ANM
Prognoza meteo pentru luna februarie 2021 în județul Iași a fost emisă de către meteorologii de la ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna februarie 2021 în județul Iași. Conform ANM, în perioada următoare, ieșenii vor avea parte de valori care vor oscila în termometre, dar și de o perioadă cu intensificări ale vântului

În cursul acestei luni, vremea va suferi o serie de schimbări din punct de vedere termic. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), ieșenii vor avea parte de valori care vor oscila între minus 2 grade Celsius și 7 grade Celsius. În cursul lunii februarie 2021, la Iași precipitațiile vor fi destul de rare, în timp ce vântul va sufla mai mult slab până la moderat.

Prognoza meteo în prima parte din februarie 2021 în Iași

În prima parte din luna februarie, la Iași se vor semnala valori oscilante. Dacă astăzi, 3 februarie, ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius, mâine, maxima poate urca până la 12 grade Celsius. Ulterior, până la finalul săptămânii în curs, maxima din termometre va urca până la 5 grade Celsius. Meteorologii ANM au arătat că în județul Iași vântul va continua să sufle moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vremea în Iași în a doua săptămână din luna februarie 2021

În cursul săptămânii următoare, în județul Iași vor fi temperaturi pozitive. A doua săptămână a lunii februarie 2021 va aduce valori maxime cuprinse între 2 grade Celsius și 7 grade Celsius. Nici săptămâna viitoare ieșenii nu vor mai avea parte de valori scăzute în termometre, conform ANM. Cerul va fi mai mult înnorat, în timp ce vântul va sufla moderat în general. Ieșenii care sperau la ninsori vor mai avea însă de așteptat, previziunile meteorologice indicând șanse infime de precipitații.

Vreme rece în a doua parte a lunii februarie 2021 în Iași

În a doua jumătate a lunii februarie 2021, vremea va fi ușor mai rece în județul Iași. Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au arătat că în județ vor fi temperaturi ceva mai scăzute, în unele zile valorile maxime fiind chiar negative. Se vor semnala temperaturi maxime de până în minus 2 grade Celsius, iar ieșenii pot avea parte de ușoare precipitații sub formă de ninsoare. De exemplu, în cursul zilei de 15 februarie 2021, la Iași se pot semnala ninsori slabe, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. De asemenea, în cursul zilei de joi, 18 februarie 2021, ieșenii vor avea parte de ploaie înghețată și burniță. Valorile maxime din termometre vor ajunge la 0 grade Celsius în ziua respectivă. Meteorologii au arătat că o ușoară răcire va avea loc în toată țara în această perioadă din februarie 2021.

Temperaturi pozitive spre finalul iernii în județul Iași

Finalul lunii februarie 2021 vine din nou cu valori pozitive în termometre. Conform previziunilor emise de ANM, la Iași se vor înregistra maxime cuprinse între 1 grad Celsius și 5 grade Celsius în termometre. În general, vremea va fi mai mult închisă, cu șanse destul de reduse de precipitații. Doar vineri, 26 februarie, pot apărea ninsori slabe și chiar precipitații, în timp ce valorile din termometre vor fi în jurul unei maxime de 5 grade Celsius. În ultima parte din iarna calendaristică se vor semnala zile cu vânt moderat, cu șanse reduse de precipitații, în timp ce umiditatea aerului se va menține destul de ridicată.

Adauga un comentariu