Local

Vremea în Iași în săptămâna 18-24 ianuarie 2021. Temperaturi pozitive de ziua Unirii Principatelor Române

Publicat: 18 ian. 2021
Ziua Unirii Principatelor a fost sărbătorită în 24 Ianuarie 2020 în Piața Unirii din municipiul Iași
Vremea în Iași în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, emisă de meteorologi, cuprinde și ziua în care vor avea loc manifestări de Unirea Principatelor Române

Vremea în Iași în săptămâna 18-24 ianuarie 2021 a fost emisă de către meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie. Perioada respectivă cuprinde și ziua în care vor avea loc manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, în 24 Ianuarie 2021

În cursul acestei săptămâni, ieșenii vor avea parte de o vreme în schimbare. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru Iași în perioada cuprinsă între 18 și 24 ianuarie 2021. În tot acest interval se vor semnala ușoare intensificări ale vântului. Ieșenii vor avea parte spre finalul săptămânii de temperaturi pozitive după ce în ultima perioadă vremea intrase într-un proces de răcire. De altfel, în ultimele zile, la Iași s-au înregistrat temperaturi negative și pe parcursul zilei, conform celor de la ANM.

Vremea în Iași în săptămâna 18-24 ianuarie 2021. Vreme rece la debut de săptămână

Conform meteorologilor, în primele zile ale săptămânii vremea va fi în continuare rece. Se vor semnala maxime negative, în timp ce vântul poate sufla în rafale. Astăzi, 18 ianuarie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de minus 14 grade Celsius și o maximă de minus 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi moderate. Spre seară cerul se va menține noros, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Mâine, 19 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 9 grade Celsius și o maximă de minus 5 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Ieșenii nu vor avea parte de precipitații nici spre seară, în vreme ce vântul va continua să sufle slab.

Temperaturi pozitive spre mijlocul săptămânii. Iată anunțul ANM pentru Iași

Temperatura aerului va crește ușor spre mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri, 20 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute în continuare. Spre seară vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute în continuare.
Joi, 21 ianuarie 2021, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Cerul se va menține senin pe parcursul zilei, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Vreme plăcută de Ziua Unirii Principatelor Române

Sfârșitul săptămânii va aduce o vreme ceva mai plăcută, cu temperaturi pozitive în continuare. Vineri, 22 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Nici spre seară nu sunt anunțate șanse mari de precipitații, în vreme ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 24 Ianuarie 2021, de ziua Unirii Principatelor Române, vremea la Iași va fi destul de închisă. Și anul precedent, de Ziua Unirii Principatelor Române, ieșenii au avut parte de valori pozitive. Situația va fi similară și anul acesta. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu