Local

Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020. Precipitații și vânt puternic în aproape toată săptămâna în județul Iași

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020. Precipitații și vânt puternic în aproape toată săptămâna în județul Iași
Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020 va aduce precipitații în cartierele din oraș

Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020 va aduce precipitații și vânt puternic, prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie nefiind una favorabilă. Însă, spre finalul săptămânii, vremea în județul Iași va fi una ceva mai frumoasă, cu șanse mari de temperaturi ridicate

În cursul acestei săptămâni, ieșenii vor avea parte de o vreme destul de închisă, cu temperaturi care vor oscila și cu șanse mari de precipitații. Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic, ce vor fi resimțite din plin de locuitorii municipiului și județului Iași. Previziunile meteorologice nu sunt deloc îmbucurătoare pentru această perioadă de timp.

Previziunile Administrației Naționale de Meteorologie pentru Iași. Vreme închisă la început de săptămână

Vremea în Iași în săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020 va aduce temperaturi destul de scăzute pentru această perioadă a timpului. Astăzi, 28 septembrie 2020, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute, în continuare, în județul Iași.

Mâine, 29 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă și rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Peste municipiul Iași va cădea o ploaie puternică, șansele de precipitații fiind foarte ridicate. Vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Precipitații abundente la mijlocul săptămânii pentru județul Iași

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a indicat o vreme destul de închisă și pentru zilele următoare. Miercuri, 30 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de rece, cu temperaturi scăzute. La mijlocul săptămânii se vor înregistra temperaturi cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate, în timp ce vântul va sufla cu rafale. Șansele de precipitații vor fi de peste 75 la sută spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat în localitățile ieșene.

Joi, 1 octombrie 2020, ieșenii vor avea din nou parte de o vreme rece, cu șanse ridicate de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Se pot înregistra averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Vineri, 2 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține la fel de scăzute.

Temperaturi ridicate spre finalul săptămânii în Iași. Început de octombrie cu vreme plăcută

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi destul de ridicate. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius. Cerul va fi însorit, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Și spre seară vremea va fi în general frumoasă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.
Duminică, 4 octombrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține frumoasă, cu șanse reduse de precipitații.

Adauga un comentariu