Local

Vremea la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020. Administrația Națională de Meteorologie a stabilit prognoza meteo pentru tot județul

Publicat: 20 iul. 2020
Administrația Națională de Meteorologie a prognozat vremea la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020, aceasta fiind în general închisă, cu șanse de precipitații
Vremea la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020 a fost prognozată de Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza meteo la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020 indică o vreme închisă în județ, cu șanse de precipitații. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru tot județul. În toată această perioadă, ieșenii vor vedea destul de rar soarele, vremea fiind mai mult închisă

Vremea la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020 va aduce temperaturi ceva mai reduse, cu șanse de precipitații în mai multe zone din județ. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză prin care arată că ieșenii pot avea parte în aceste zile de instabilitate atmosferică, mai ales că județul a trecut printr-un cod galben de instabilitate atmosferică. Astăzi, 20 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius. Se pot înregistra averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații sunt destul de mari, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Vremea închisă se va menține și spre seară, șansele de precipitații fiind în continuare destul de ridicate. Și mâine, 21 iulie, vremea la Iași va fi închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Se pot înregistra în continuare averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Și spre seară pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla moderat.

Prognoza la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020 emisă de Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat că vremea la Iași în săptămâna 20-26 iulie 2020 va fi mai mult închisă, cu șanse mari de precipitații. Miercuri, 22 iulie, vremea la Iași va fi în continuare închisă, dar fără precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 27 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Umiditatea aerului se va menține în continuare ridicată. Spre seară, vântul va sufla slab, șansele de precipitații fiind destul de scăzute. Joi, 23 iulie, în județul Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 27 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce umiditatea aerului se va menține ridicată.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut un anunț despre vremea de la finalul săptămânii la Iași

Finalul săptămânii va aduce la Iași o vreme ușor mai inconstantă. Administrația Națională de Meteorologie a arătat că temperatura aerului va crește ușor în aceste zile. Vineri, 24 iulie, în județul Iași, vremea se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Spre seară, vremea va fi ceva mai frumoasă, cu cerul senin, iar vântul va sufla slab. Sâmbătă, 25 iulie, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne scăzute în continuare.

Duminică, 26 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Pot apărea din nou averse și furtuni cu fulgere pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, ieșenii pot avea parte de precipitații, șansele fiind ceva mai ridicate.

Adauga un comentariu