Cancan

Vulpița a avut petrecere de ziua ei și s-a distrat în noua casă din Buzău

Publicat: 23 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița a împlinit de curând anii și s-a distrat alături de soțul ei în noua lor casă din Buzău

Zilele trecute, Vulpița a împlinit anii și a avut o petrecere de pomină la care pare că s-a distrat de minune în noua casă din Buzău. Din păcate, i-au lipsit oaspeții, de față fiind doar echipa tv de la Acces Direct. Cu toate acestea, Veronica și Viorel s-au simțit cum nu se poate mai bine, chiar dacă a fost o petrecere cam sărăcăcioasă.

Jurnaliștii de la Acces Direct au surprins imagini demențiale de la ziua Vulpiței! Aceștia i-au vizitat pe soții Viorel și Veronica Stegaru în noua lor casă din județul Buzău. Din păcate au fost și singurii oaspeți la aniversarea Vulpiței, care nu s-a lăsat până nu a încropit o petrecere ad-hoc. Totul a culminat cu un dans în curtea casei, la care până la urmă s-a lăsat antrenat și Viorel.

Vulpița a dat petrecere de ziua ei și s-a distrat de minune

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița după ce a ajuns vedetă grație emisiunii Acces Direct, și-a serbat ziua de naștere. Fără invitați, doar alături de încornoratul Viorel, Veronica din Blăgești a dansat în jurul soțului ei, așezat pe un scaun, în curte, după ce omul preparase și ceva de mâncare, în prealabil.

Vulpița lui Viorel și-a deschis canal de Youtube pe care l-a inaugurat cu petrecerea de ziua ei, anunțată, de altfel, pe Instagram. Petrecerea s-a ținut în doi, dar a început cu bucătăria. Viorel curăță cartofi, în timp ce Veronica îi privește drăgăstos de pe pat. Apoi, Vulpița pune la copt, pe plită, doi cartofi și zâmbește în fața camerei. După ce termină de preparat mâncărurile, cei doi soți ies în curte. Viorel ia loc pe scaun, în timp ce Vulpița începe să danseze în jurul lui. La un moent dat, se ridică și Viorel și încing amândoi atmosfera, chiar în fața camerei de luat vederi a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Au avut parte de o primire călduroasă din partea vecinilor

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat de câteva zile în casă nouă, în județul Buzău, și le-au aratăt fanilor din mediul online imaginile. Ei au povestit, pe canalul de YouTube, că au avut parte de o primire călduroasă din partea vecinilor, care le-au oferit și daruri.

„Am primit gogoși și cafea de la vecini”, povestește Vulpița. Cei doi au primit casa de la un telespectator care a fost impresionat de traiul sărăcăcios pe care îl duceau „vedetele” Antenei 1 la Blăgești.

Vulpița și Viorel au mers la noua locuință și au fost impresionați de ce au găsit la noua locuință, din Buzău. Mobila este, însă, destul de veche, așa că Stegarii trebuie să muncească din greu pentru a putea să renoveze noua lor locuință. Până atunci, se pot bucura de faptul că au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă, care le aduce aminte de Blăgești. Singura nemulțumire a celor doi soți se pare că este faptul că nu au toaletă în casă. Ca o alinare, însă, nici la Blăgești nu aveau așa ceva!

Până una-alta, mutarea în casă nouă a coincis cu faptul că Vulpița a împlinit anii și a dat și o petrecere la care s-a distrat alături de soțul ei și echipa de la Acces Direct.

Adauga un comentariu