Cancan

Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc. Schimbări majore la „reședința” soților Stegaru

Publicat: 19 nov. 2020
vulpita si viorel la acces direct
Cei doi soți din Blăgești au primit cu ceva timp în urma o locuință în județul Buzău. Intre timp aceștia s-au apucat de amenajarea locuintei

Cei doi soți din Blăgești au primit cu ceva timp în urma o locuință în județul Buzău. Intre timp, aceștia s-au mutat acolo și s-au apucat de treaba pentru că iarna bate la ușa. Iată cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc.

Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc

Schimbări majore la „reședința” soților Stegaru. Veronica şi Viorel s-au acomodat repede în noua locuinţă! Şi, cum iarna bate la uşă, soţii Stegaru dau zor să termine curăţenia în toată gospodăria. Aşa că, dis-de-dimineaţă, cei doi au pus ţara la cale. Cei doi soţi sunt puşi pe fapte mari şi vor că gospodăria lor să se învârtă după soare. Aşa că, şi-au găsit doi vecini de nădejde, care să le dea o mână de ajutor.

În timp ce erau la poartă, soţii Stegaru au avut parte de o surpriză din partea unei vecine, Iasmina, care a venit cu încântare să o cunoască pe Vulpița, dar și să o ajute la treaba din gospodărie.

„Am văzut că te-ai mutat aici şi poate ai nevoie de ajutor”, spune Iasmina.

Veronica şi noua ei prietenă, Iasmina nu au zăbovit prea mult şi s-au apucat de treabă. După multe ore de trabă, în peisaj își face apriția soțul Veronicăi. Viorel nu i-a dat pace soţiei şi a continuat să o tachineze chiar şi în prezenţa vecinei.

“Aoleu, ia să văd eu ce a făcut Veronica aici! Bă Veronică, păi eu câte am făcut de azi-dimineaţă.Tu ce ai făcut aici?”

Că totul să arate impecabil, Veronica şi vecina şi-au continuat treaba. Aşa că, cele două au mers afară să scuture o pătură. Ei bine, Viorel şi-a făcut apariţia din nou.

Sătulă de atâtea indicaţii, Veronica nu a mai suportat că Viorel să o cicălească şi i-a cerut ajutorul vecinului.

„Vecinule! Ia-l pe Viorel la treabă! Hai, acum! Acum, acum că ne necăjeşte! Aşa, bravo! Hai, hai, du-te! Fugi!”, strigă Veronica.

Veronica şi Iasmina au scăpat repede Viorel, aşa că s-au întors în casă să îşi continue treaba. După ce au terminat de şters geamurile, Veronica şi Iasmina au pus masa la locul ei și au făcut ultimele aranjări.

Imagini de la ziua de naștere a Vulpiței! Cine i-a fost alături acesteia

Acum câteva zile, pe 15 noiembrie, celebra Vulpița a împlinit vârsta de 23 de ani, iar petrecerea a fost în toi în localitatea din Buzău unde ea și soțul ei s-au mutat în urmă cu doar câteva zile, atunci când un telespectator fidel al emisiunii Acces Direct a hotărât să le facă un bine soților Stegaru și să-i lase să locuiască în casa pe care o deține.

Aceasta și-a făcut noi prieteni, iar aceaștia nu aveau cum să lipsească de la un moment atât de important pentru ea.

Pentru că în ultimele luni i-au fost mereu alături, nu aveau cum să lipsească de la ziue ei de naștere reporterii Acces Direct, Doina Stina și Radu Rotaru care au ajuns de la primele ore ale zilei în satul în care soții Stegaru s-au mutat recent.

Deși nu a putut să dea o petrecere cu mulți invitați, așa cum și-a dorit, din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus, Vulpița s-a bucurat de compania prietenilor săi de la București, dar și a soțului, Viorel, care a răsfățat-o mai mult ca niciodată!

Imagini cu casa soților Stegaru AICI

Adauga un comentariu