Cancan

Vulpița a făcut o nouă gafă. Soția lui Viorel nu știe cine a fost Nicolae Ceaușescu

Publicat: 03 sept. 2020
Vulpița a făcut o nouă gafă
Vulpița a dovedit încă o dată că nu are pic de cultură generală

Vulpița a făcut o nouă gafă. Veronica Stegaru a ajuns dintr-o fată normală din satul Blăgești, o femeie în toată regulă în Capitală. În ultima vreme, soția lui Viorel are doar apariții de senzație, fapt care demonstrează că îi priește viața la Bucureși. Dacă zilele trecute s-a făcut de râs la metrou, iată ce gafă a mai făcut de data aceasta Vulpița.

Soția lui Viorel face ce face și șochează din nou! Culmea, nu trece nicio zi fără ca Vulpița să nu stârnească hohote de râs. Numai că de data aceasta a cam exagerat cu… cultura generală! Întrebată fiind cine a fost Nicolae Ceaușescu, soția lui Veronica a oferit un răspuns neașteptat.

Vulpița a făcut o nouă gafă

Vizita recentă a Vulpiței și a lui Viorel la Snagov a scos la lumină detalii interesante din viața celor doi soți din Blăgești. Și totuși, mai cu seamă din viața Veronicăi Stegaru. Întrebată fiind, la un moment dat, cine a fost Nicolae Ceaușescu, Vulpița de la Acces Direct a răspuns senin… „Nu știu”. Telespectatorii au criticat-o dur pe Veronica și, în mediul online, internauții au pus-o imediat la zid.

A primit un val de critici din cauza faptului că nu are cultură generală. Așa cum vă spuneam, oamenii au fost extrem de revoltați pe faptul că Vulpița nu a știut cine a fost Nicolae Ceaușescu.

„Du-te dracului de urâtă nu știi să te îmbraci in costum de baie la piscină, țăranco. Te ai dus la Snagov la vila lui Ceaușescu și te-a întrebat cine a fost Nicolae Ceaușescu… Și ai spus că nu știi cine este și nici nu ai auzit de el, așa de proastă ești. Tot ce știi tu să faci e să te întinzi cu bărbații pe câmpuri, păduri și alte coclauri în rest faci umbră degeaba pământului. Du-te fată acasă la copila ta… nu te mai maimuțări la televizor. Te mai doare când o iei între picioare. Cumpără-ți și tu un costum de baie dacă tot te plătesc ăștia de la Acces Direct”, sunt doar câteva comentariile dure pe care le-a primit Vulpița.

A avut o apariție de senzație la piscină

Mai mult, în ultimul timp, soția lui Viorel Stegaru e din ce în ce mai activă pe conturile de socializare. De cele mai multe ori, aceasta postează detalii legate din viața ei plină de suprize. De curând, Vulpița s-a pozat la piscină într-o ipostază de zile mari! În fotografie se poate observa faptul că aceasta este foarte bucuroasă că a ieșit din carantină. Și aceasta pentru că a stat timp de două săptămâni izolată la domiciliu. Pe lângă acest lucru, Veronica s-a lăsat fotografiată la marginea piscinei, cu părul ud și îmbrăcată de vară. În dreptul imaginii, ea a scris următorul lucru.

„Căldură mare afară. Cum vă răcoriți? Vă place promo-ul de la melodia TUGA? Îl găsiți la mine pe YouTube «Veronica Vulpita Oficial»”, a scris Veronica pe Instagram.

Dacă în privința lui Ceaușescu, Vulpița a făcut o nouă gafă, nu-i bai. Oricum, drumurile lor nu s-au intersectat niciodată în viață.

Adauga un comentariu