Cancan ultimă oră

Vulpița a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Huşi. Ce s-a întâmplat

Publicat: 29 apr. 2021
Vulpița și Viorel ipostaze intime
Soții Veronica și Viorel Stegaru

Celebra Vulpiță de la Blăgeşti, a fost adusă de un echipaj al ambulantei – SAJ Vaslui, joi, 29 Aprilie, la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian”. Aceasta acuza dureri, având o sarcină de 35 de săptămâni. După trierea din cadrul UPU ,aceasta a fost repartizată pe Secția de ginecologie pentru controlul de amănunțit . Medicul de specialitate a constatat faptul că aceasta prezenta o iminentă de naștere prematură și a luat toate măsurile de siguranţă că aceasta să își ducă sarcina la bun sfârșit . Vulpiță a fost internată în spital .

Familia Stegaru s-a făcut cunoscută după ce au fost mediatizați intens de către o televiziune naționala . Viorica Stegaru, și-a primit porecla de Vulpiță după ce a fost descoperită de către soțul sau că îi plăcea să umble cu mai mulți bărbați . În acest sens au apărut filmulețe cât și mesaje.

Cine este, de fapt, Vulpița de la Vaslui?

Cine este Vulpiţa de la Vaslui şi de ce vorbeşte toată țara despre ea? Cum a ajuns să o ştie milioane de oameni, în câteva săptămâni? Adevărul despre Vulpița

Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.
Cine este acastă Vulpiţă şi cum a devenit ea virală, încât mai că tremură trendingul numai când îşi face apariţia Veronica, pentru că acesta este numele real al doamnei. Jumătatea Vulpiţei este Viorel, căruia îi cam fug ochii după domnişoare, însă ea geloasă nevoie mare, îi explică cum stau lucrurile.

Mulți au considerat povestea lor un scenariu auzit în fiecare comună – căsătoriți de foarte tineri, ea i-a făut un copil, el a luat-o la părinții săi acasă. Se pare că nu a fost atât de simplu, însă, pentru că familia Stegaru a reușit în cele din urmă să aducă audiențe enorme postului și să îi facă pe oameni să dorească finalul poveștii care parcă nu mai vine. Ce doi soți din Vaslui sunt acum cunoscuți de o țară întreagă.

Au avut șanse multe de a-și face un rost în Capitală, dar dacă munca nu se leagă de ei…au rămas doar cu dorința. Veronica, pe numele ei din buletin, are doar 22 de ani și a dorit să își facă dreptate. A acuzat mulți bărbați că au abuzat-o și că au răpit-o, dar în cele din urmă a recunoscut că nu a fost așa. Acum, are ce are cu părinții soțului, care îi cresc fetița.

Sursă bzv.ro

Sursă: playtech.ro

Adauga un comentariu