Cancan

Vulpița, în lacrimi, după ce Viorel i-a scos hainele din dulap și a amenințat că o dă afară din casă

Publicat: 28 apr. 2020

În ediția de luni, 27 aprilie, la Acces Direct a mai avut loc un episod din telenovela Vulpița – Viorel. Soțul Veronicăi s-a săturat până peste cap de geloziile ei, i-a scos hainele din dulap și a amenințat-o că o dă afară din casă. Situația a luat, însă, o turnură neașteptată!

Viorel Stegaru e foc și pară pe Vulpița și susține că nu mai suportă deloc geloziile ei care sunt, totuși, fondate. Astfel, Vulpița a mărturisit că a găsit mai multe mesaje cu tentă amoroasă în telefonul soțului ei, însă acesta nu vrea să-i dea nicio explicație, motiv pentru care Veronica Stegaru s-a pus pe plâns și i-a reproșat lui Viorel că este infidel.

Într-o notă de răutate și indiferență, Viorel a scos din dulap toate hainele Vulpiței și a amenințat-o că o dă afară din casă. După numai câteva minute, însă, deciziile lui Viorel s-au schimbat și a început să-i spună soției sale că el este cel care pleacă și o lasă singură.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (…) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica Stegaru, cu ochii în lacrimi.

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (…) Să se ducă cu tot cu bani! Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau”, a spus și Viorel, extrem de nervos.

Adauga un comentariu