Cancan

Vulpiţa şi Viorel le oferă cadouri fanilor, de Crăciun. La vederea premiilor puse în joc, internauții s-au amuzat copios

Publicat: 22 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpiţa şi Viorel le oferă cadouri fanilor de Crăciun. La vederea premiilor puse în joc internauții s-au amuzat copios
Viorel si Vulpița le oferă cadouri fanilor, de Crăciun. Soții din Blăgești au organizat un giveaway pe Instagram, și au explicat care sunt condițiile de participare

După ce au ieșit din anonimat și au cunoscut faima la TV, Vulpiţa şi Viorel s-au făcut şi influenceri. Acum, aceștia le oferă cadouri fanilor, de Crăciun. Soții din Blăgești au organizat un giveaway pe Instagram, și au explicat care sunt condițiile de participare. La vederea marelui premiu, daca îl putem numi așa, internauții au început să rada instant și să facă mișto de cei doi.

Vulpița și Viorel Stegaru au pregătit patru cadouri speciale pentru fanii lor înainte de sărbătoarea Crăciunului. Este vorba despre un tricou, un șorț, o sacoșă și o cană… da, toate personalizate, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Unii dintre internauții care au văzut ce premii au fost puse în joc de invitații favoriți de la “Acces Direct” au izbucnit în râs.

Vulpiţa şi Viorel le oferă cadouri fanilor, de Crăciun

Fac ce fac și ajung în centrul atenției cu fiecare mișcare pe care o fac. Este vorba despre Vulpița și Viorel, unele dintre cele mai mediatizate persoane din Romania în anul care s-a scurs. Acum, cei doi viitori părinți au organizat un giveaway pe Instagram, așa cum fac multe dintre vedetele din showbizul mioritic și au explicat care sunt condițiile de participare. Evident, sunt unele foarte simple! Potrivit mărturisirilor făcute de Veronica și Viorel Stegaru, cei care își doresc să aibă o șansă să câștige un tricou, o cană, un șorț sau o sacoșă pe care este imprimat chipul unei vulpițe trebuie să dea follow atât la conturile lor oficiale, dar și la următoarele două: @radurotaru_ și @doina_stina.

Ulterior, participanții sunt nevoiți să dea like ultimelor trei postări ale fiecărui cont menționat anterior, după care să lase un comentariu la postarea de mai jos în care să eticheteze doi prieteni.

“Monica, uite ce îți aduce moșu’ dacă te înscrii”, a glumit una dintre persoanele care o urmăresc Vulpița pe contul ei de Instagram.

“(…). Câștigătorul va fi anunțat pe 24 decembrie. Premiul vă fi înmânat personal de către noi, dacă cel care îl câștigă este din București. În cazul în care câștigătorul se află în afara Bucureștiului, premiul vă fi trimis prin curier. Mult succes!”, le-a mai trasmis fosta invitată permanentă a prezentatoarei Mirela Vaida.

Vulpița și Viorel s-au lansat în afaceri

Chiar daca la prima vedere pare o gluma, Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în lumea afacerilor. Și, deși începutul e mai greu în orice afacere, cei doi soți au avut o zi plină! Ei au mers prin sat, din casă în casă, că să-şi promoveze afacerea. Și-au dorit să ajungă chiar și la edilul primarului, însă, până să-l strige la poartă, au primit multe laude din partea vecinilor care i-au lăudat pentru inițiativa lor.

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în urmă cu ceva timp în satul Focșănei, situat în comuna Vadu Pașii din județul Buzău. Și s-au gândit să îşi îndulcească vecinii, aşa că au pus bazele unei afaceri cu mult zahăr. Ieri, având zeci de prăjituri făcute de Vulpița, ea și soțul său au pornit pe ulițele localității și au avut o vânzare foarte bună. Iar primul client l-au găsit la doar câţiva paşi de curtea lor.

„Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?”, a întrebat unul dintre săteni.

„Cu ciocolată”, au răspuns mândri soții Stegaru.

În timpul promovării afacerii, cei doi au primit și o întrebare mai delicată.

„Și dacă nu avem bani, ne dați pe datorie?”, a fost curiozitatea unuia dintre localnici, iar cei doi viitori părinți au răspuns clar și răspicat: „Pe datorie, nu!”

Adauga un comentariu