Cancan

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au ajuns în Parlament. Cum au fentat aceştia munca un an întreg

Publicat: 07 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpiţa şi Viorel Stegaru au ajuns în Parlament. Cum au fentat aceştia munca un an întreg
Vulpiţa şi Viorel au ajuns în Parlament, ajutaţi fiind de echipa emisiunii Acces Direct

Fără îndoială, cei doi soţi din Blăgeşti sunt personajele anului 2020 în România. Chiar dacă toată lumea ştie numeroasele scandaluri în care aceştia au fost implicaţi, puţini ştiu că Vulpiţa şi Viorel Stegaru au ajuns în Parlament. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul echipei de la Acces Direct. Momentul penibil în care aceştia au discutat cu însuşi preşedintele comisiei pentru agricultură despre „chestiunea subvenţiilor pentru proprietarii de teren” a fost difuzat la TV.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au ajuns în Parlament

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpiţa şi Viorel au fost personajele anului 2020. Fără şcoală, cei doi soţi din Blăgeşti au ajuns în Capitala şi au început să se creadă vedete, animaţi fiind de echipa emisiunii Acces Direct, care le-a oferit numeroase şanse de a munci şi de a câştiga bani.

Deşi li s-au oferit şanse nenumărate de a avea un trai decent şi de a munci că doi oameni normali, Vulpiţa şi Viorel prefera să fie în continuare doi leneşi şi să creadă că totul le pică din cer.

Ceea ce nu mulţi oameni ştiu este faptul că Vulpiţa şi Viorel au ajuns în Parlament, ajutaţi fiind de echipa emisiunii Acces Direct. Viorel Stegaru, care nu muncise nici jumătate de an la un serviciu cu carte de muncă, avea de discutat „chestiunea subvenţiilor pentru proprietarii de teren”, cu însuşi preşedintele comisiei pentru agricultură. Momentul difuzat la TV a ridiculizat instituţia Parlamentului, iar situaţia a stârnit valva.

„Nu am ştiut cine sunt, că nu mă uit la acea emisiune. Am zis că sunt nişte oameni, care au nevoie de un sfat şi i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situaţia lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit la comisia pentru agricultură, potrivit vremeanoua.ro.

Stegarii au spus „adio” celebrităţii

Deşi reîntorşi pe micul ecran, Vulpiţa şi Viorel nu au mai avut parte de acelaşi succes ca odinioară. Cei doi soţi din Blăgeşti au părăsit emisiunea şi o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din Buzău le-a dat chiar şi o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atâtea ori. Într-un final, Mirela Vaida a avut un atac dur la adresa celor doi, după ce ea şi echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

„Nu meritaţi nimic. Dacã aţi stat un an la televizor şi nu v-aţi dat seama cã vi s-au oferit nişte şanse enorme, sã faceţi scoalã, sã vã luaţi permis auto, etc, sã câştigaţi nişte bani, dar aţi dat cu piciorul, atunci înseamnă cã sunteţi…fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.

Vulpița va aduce pe lume un băiețel

Deși a fost aspru criticată pentru faptul că nu a fost aproape de fiica ei și a preferat să fie vedetă la Antena 1, Vulpița Stegaru a rămas însărcinată iar și așteaptă al doilea copil. Cuplul din Blăgești urmează să aibă un băiețel!

Internauții s-au grăbit să-i pună la zid pe cei doi părinți, dat fiind faptul că mai au un copil, o fetiță pe care au cam lăsat-o de izbeliște, odată ce au venit la București, la începutul anului, unde au ”frecventat” Acces Direct, emisiunea care a vrut să-i transforme în vedete, dar de unde au plecat după intervenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

Adauga un comentariu