Actualitate

Vulpița și Viorel Stegaru, părinți pentru a treia oară. Ce nume va purta micuțul

Publicat: 17 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița și Viorel Stegaru părinți pentru a treia oară. Ce nume va purta micuțul
Veronica „Vulpița” a adus pe lume un băiețel de nota zece, tocmai de ZIua Franței

Veronica sau Vulpița, așa cum mai este cunoscută, și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a treia oară, chiar de Ziua Franței. Cuplul mai are doi copii, o fată și un băiat, iar cel mai nou membru al familiei este tot băiețel. Din păcate, Veronica și Viorel Stegaru se confruntă cu o problemă, și anume cu faptul că nu i-au găsit încă nași copilului.

Veronica Stegaru a devenit celebră în toată țara după ce cazul ei a apărut la emisiunea Acces Direct. Relația cu soțul ei, Viorel Stegaru, a fost una demnă de telenovele, după aventurile în care se implica femeia, cu diverși bărbați de prin comuna ei. Luni bune au trăit la București și au făcut audiențe record, însă de aproape doi ani, steaua lor norocoasă a apus. În cele din urmă au revenit la Blăgești, Vaslui, iar acum, familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Vulpița și Viorel Stegaru, părinți pentru a treia oară

Veronica și Viorel Stegaru au devenit pentru a treia oară părinți, la sfârșitul săptămânii trecute. Vulpița, așa cum i se spunea pe vremea când apărea zilnic la TV, a adus pe lume un băiat, cel de-al doilea al cuplului. Familia Stegaru mai are doi copii, o fată și un băiat, iar acum familia lor are un nou membru.

Astfel, după aproape o zi de spitalizare, în data de 14 iulie, roșcata a adus pe lume cel de-al treilea copil al familiei. Conform informațiilor ajunse în mass-media prin intermediul apropiaților proaspetei mămici, nașterea copilului a fost pe cale naturală. Mai mult, bebelușul a primit nota zece din partea medicilor care au asistat la naștere și i-au adus pe lume copilul Veronicăi.

Acum toată lumea este bine, fericită, iar soția lui Viorel și copilul abia nou-născut au fost externați luni, 17 iulie, când se vor întoarce în sânul familiei, la Blăgești.

Cu ce probleme se confruntă familia Stegaru

Însă, bucuria marelui moment este cumva umbrită de două probleme cu care se confruntă acum Veronica și Viorel Stegaru. Concret, cei doi proaspeți părinți, deși au avut timp de gândire nouă luni, încă nu i-au ales un nume celui de-al treilea copil al lor.

Ba mai mult decât atât, surse din anturajul lor spun că băiețelul nu are încă nici părinți spirituali. Se pare că de toate acestea se vor ocupa abia acum Veronica și Viorel, după ce ea și copilul vor ajunge acasă.

Iar cel mai probabil, după cum spune tradiția în Vaslui, inițial vor găsi nași și abia apoi își vor numi copilul, căci acesta ar trebui să poarte unul din prenumele celui care-l va creștina în fața lui Dumnezeu. Rămâne de văzut dacă cei doi vor alege aceiași nași pe care îi au și în cazul primilor doi copii sau vor găsi o altă pereche.

Adauga un comentariu