Cancan

William Brînză a “tăbărât” în parcare pe fosta soție a ”fratelui” lui Puya

Publicat: 21 mart. 2021
William Brînză
William Brînză s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea cu patroana localului preferat al vedetelor de la PRO TV.

Fostul candidat la președinție William Brînză a “tăbărât” în parcare pe fosta soție a ”fratelui” lui Puya. Fostul parlamentar s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea cu patroana localului preferat al vedetelor de la PRO TV.

Fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2014 William Brânză a fost surprins de paparazzi cancan.ro pe terasa unui cunoscut local din zona Floreasca a Capitalei, ”Game on”, acolo unde afaceristul s-a întâlnit cu Nicoleta, nimeni alta decât fosta soție a ”fratelui” lui Puya și patroana unui renumit local de lângă PRO TV.

Din câte se pare, fostul deputat s-a pregătit serios pentru întâlnirea cu sexoasa brunetă. Și-a vopsit podoaba capilară, a îmbrăcat unul dintre cele mai bune costume din garderobă și și-a pus pe mână un accesoriu extrem de scump, un ceas Richard Mille care ar valoara aproximativ 200.000 de euro.

Într-o atmosferă extrem de relaxată, fostul deputat a petrecut momente unice în compania sexoasei brunete. La o apă plată, cei doi s-au întreținut la vorbă în timp ce au fumat pe îndelete.

La finalul întrevederii, după ce afaceristul a achitat nota de plată, cei doi și-au ascuns privirile sub ochelarii de soare și au luat-o la pas către parcarea unde bruneta avea parcat bolidul de lux. Atunci când au ieșit din restaurant, Nicoleta și-a etalat și ea accesoriile de fimă, iar geanta ce părea una extrem de scumpă nu a avut cum să treacă neobservată.

N-a mai rezistat și ”a atacat”

Odată ajunși în locul unde Nicoleta avea mașina de lux, William Brânză ”a tăbărât” pe ex-soția “fratelui” lui Puya. Cum pare să fie un bărbat extrem de hotărât, fostul parlamentar a vrut să o sărute la plecare, dar buzele celor doi nu s-au atins, așa că acesta a insistat.

Fostul candidat la prezidențialele din 2014 a apucat-o de șolduri pe focoasa brunetă și s-au sărutat cu patos. Ex-parlamentarul a lăsat chiar impresia că se comportă ca un adolescent la prima întâlnire. Cu greu s-a desprins de Nicoleta, după câteva clipe de îmbrățișări tandre.

Nicoleta, divorț cu scântei

În urmă cu aproximativ doi ani, Nicoleta a divorțat de fostul soț, Edy, ”fratele” celebrului cântăreț Puya. În toamna anului 2019, sexoasa brunetă care patronează restaurantul preferat al vedetelor de la PRO TV s-a adresat instanței de judecată, unde a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fostului partener de viață, pentru șase luni.

Din câte se pare, Edy, ”fratele” lui Puya, nu a ”digerat” vestea divorțului și între cei doi ar fi existat unele momente violente. Ba mai mult, fostul soț al Nicoletei ar fi amenințat că se sinucide dacă aceasta duce acțiunea de divorț până la capăt. Mai mult decât atât, ”fratele” lui Puya ar fi fost ”scos” din afacererea restaurantului, după ce bruneta l-ar fi concediat și ulterior l-a scos din actul constitutiv al firmei pe care o dețineau împreună.

De menționat că, în urma mariajului pe care focoasa bruneta l-a avut cu ”fratele” lui Puya, a rezultat un copil, care se pare că, în urma divorțului, a rămas în grija mamei.

William Brînză, implicat într-un mega-dosar de evaziune fiscală și splălare de bani

Potrivit site-ului http://G4media.ro, în luna decembrie a anului trecut, instanța a dat undă verde începerii procesului în care William Brânză este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. Curtea de Apel București (CAB) a decis că probele din dosarul uriaș de evaziune fiscală și spălare de bani în care au fost deferiți Justiției fostul deputat PDL William Brînză, omul de afaceri Dumitru Marin, denunțător al lui Marian Vanghelie, și Marian Țărândă au fost administrate legal și procesul poate să înceapă.

Cazul privește acuzații de evaziune fiscală și spălare de bani pentru 93 de persoane. Toate acestea sunt acuzate că ar fi aderat la un grup infracțional organizat specializat în eludarea plății taxelor către stat și spălarea banilor, prin firme de tip fantomă.

Potrivit rechizitoriului, gruparea evazionistă era condusă de un anume Petronel Alfred Petrea. La această grupare ar fi aderat mai mulți oameni de afaceri, printre care William Brînză, Dumitru Marin și Marian Răducu Țărândă.

Adauga un comentariu